Práve pred chvíľou som písal "Ježiškovi" do Touratechu a poprosilsom ho , že pod stromček by sa mi hodili nejaké drobnosti na môjho bavoráčika a to nasledovne:
Ježíšek je mrtvej ,sežral ho ten AMERICKEJ ZKURVENEC!
Jinak vánoce nedržim.... Jsou falešné ,zlé a vymyšlené...*pissed*
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
svatá pravda.akorát mně nenapadá koho tam dát.snad tam strčit nějakého cikána.nevzpomínám si, že by tam někdy nějakej byl
Upravil holubbb dne 18.11.2009 19:33
Já mu píšu každé rok a on mě každé rok odepíše abych ostříhal spodní větve na stromečku aby jsi nepoškrábal prdel až mi tam přijde nasrat.Tož tak to mám já.
bystricke napsal(a):
já mu nepíšu,on víponožky,košile,papučečeská klasika
Jestli to bude s logem BMW, tak dobrý ne Motorku už máš stejně plně vybavenou, tak jedině, že by Ti přinesl 12ku
Já si na Báwo budu muset nadělit sám, ale Ježíšek mi může přinést prašule, aby mě to tak nebolelo
Upravil MALI dne 18.11.2009 22:03
Hoši nerobte si z toho nič u Vás Paroubek u nás KSČ Fico, z učitelského platu by to tiež nebola žiadna sláva, ešteže fungujú rodinné fondy, tento rok som dal zrušiť ponožky, trencky a pyžamá /aj tak nosím len funkčné prádlo, z iného sa mi potí prdel/ a zaviedol som obálkový systém. Švagriné mali trochu výhrady, ale rozdiel vykryjem z fondou EÚ: hahaha
Tož to já mu asi napíšu ...
O nový hefty na moje Báwo a o tašky do mých kufříků BH EVO 2 ...
Otázkou je, co on na to ...?----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Tak jsem mu taky založil pár stránek v katalogu. Aby do toho Touratechu nemusel chudák kvůli nám všem tolikrát...
Upravil morabo dne 19.11.2009 06:40
Maiali nel Fango!
Zrovna mu sesmoluju petici, ze nechci zadne drahe darky, jenom aby domluvil manzelce a pistil mne na jare zase do sveta.....
P.S. Jak to mam napsat?
Recomando nebo Poste Restante?
DHL nebo Feedex?
Upravil Doc dne 19.11.2009 10:46
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
nemo2 napsal(a):
Nazdar Hrabe-x-i s tým Santom máš osobné skúsenosti?
K nám má tenhle strejda zákaz vstupu.
Píšeme Ježíškovi, protože on je božííí.
Letos mu asi napíšu, aby mi umořil část hypotéky. Celej rok jsem ale zlobil, tak počítám, že dostanu leda facku. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Vánoce nejsou o dárcích, vánoce jsou o klidu a pohodě...a proč si to před tím kazit lítáním po obchodech a scháněním kravin? To si raději na staromáku dáme punč a budeme se dívat na nebe...
Vánoce nejsou o dárcích, vánoce jsou o klidu a pohodě...a proč si to před tím kazit lítáním po obchodech a scháněním kravin? To si raději na staromáku dáme punč a budeme se dívat na nebe...
jdes na to spatne... davej punc, nicmene pozaduj darky 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pozrime sa aký svätec, síce s Tebov súhlasím ohľadne Kľudu a pohody a behaním po obchodoch, čo zo srdca nenávidím , ale čo sa týka mojich predstáv o darčekoch tak to riešim zásadne cez internet, lebo DARČEKY A VIANOCE tak trochu spolu súvisia, a každý chlap je tak trochu malý chlapec či nie? Nikdy nikto z Vás v dospelosti nemal chuť postaviť si autodráhu, prípadne vláčik, alebo auto na diaľkové ovládanie? Ja zásadne áno tak preto som sa rozhodol, že tentokrát to bude aj s darčekmi. HOUK dohovoril som.
Aby ste vedeli ježiško dorazi, síce trochu predčasne, ale hlavne, že je doma. Len kto to vydrží, lebo už teraz sa mi chce ísť montovať všetky tie parádičky. Že čo? Zega pro, Desierto, padací rám, šusplech . Kurňa už nech je 25.12 alebo pod strom dám len prázdne škatule.