Ahoj,
do garáže se mi nevejde moto i auto současně. Potřeboval bych ji dát naštorc a přirazit ke zdi. Uvítal bych nějakou pomůcku pro snadnou manipulaci, něco jako:
Damian napsal(a):
Ahoj,
do garáže se mi nevejde moto i auto současně. Potřeboval bych ji dát naštorc a přirazit ke zdi. Uvítal bych nějakou pomůcku pro snadnou manipulaci, něco jako:
Damian napsal(a):
Ahoj,
No právě,to sem si říkal taky,ale narazil jsem na problém s kolečky.Žádné tak malé a na takovou váhu jsem nenašel a kdyby i byly,tak by to vyšlo na stejné peníze. V MTT na to mají ještě akci.
BMW R 1100GS vzor kačer
Damian napsal(a):
Ahoj,
U téhle se mi zdá vysoká cena. Nemáte zkušenosti s něčím podobným, dostupným v ČR a za rozumnou cenu? Díky.
mám to v garáži,udělal sem si to sám,není to tak pěkný,ale je to funkční,kdyby snad někdo chtělmohl bych jich pár udělat
bystricke přiložený následující obrázek:
je to ze železa ,moje 1150 natom stála,chce to mít rovnou podlahu bo ty malý kolečka při té váze co nesou blbě přejíždějí nerovnosti,já je mám s gumou,kdyby byli plastový,jeli by asi lehčeji
bystricke přiložený následující obrázek:
bystricke napsal(a):
je to ze železa ,moje 1150 natom stála,chce to mít rovnou podlahu bo ty malý kolečka při té váze co nesou blbě přejíždějí nerovnosti,já je mám s gumou,kdyby byli plastový,jeli by asi lehčeji
Ahoj, prosim jaký to má rozměry, měl bych o to zájem. Dík 608919979
Upozornění: stránka http://bmw-trade.diamon.biz je demoverzí určenou jako live demo internetového obchodu. Data nejsou aktuální. Vzhledem k velkému zájmu o tuto stránku proberu možnosti uvedení do ostrého provozu s Ledinskými (Carservis). Zatím díky za pochopení. Budu rád, když mi dáte vědět, jak moc máte zájem o další činnost tohoto eshopu.
Tomi napsal(a):
Jak jsi spokojen s tou plošinou. Vejde se na ní R1200GS?
Já ji mám a naprostá spokojenost.
Ta páka proti posunutí při sundávání motorky z plošiny je super nápad.
Plošina je pevná a funkční.
Za mě: Doporučuji...!