jezdili jsem je na KTM 125SXS a rozhodně spokojenost. I když Pirellky byly lepší, jenže za tu cenu....
Rozhodně s Mitaskou do terénu neprohloupíš.
Maiali nel Fango!
teď na to koukám a musím se omluvit za mystifikaci.... Já jezdil krosový vzorky, tedy C a nikoli EF... Do měkýho byla dobrá tuším C10. Ale zkusím zavolat kámoše, závodního mechanika -enduro. Jezdí tam Mitasky, tak zjistim co a jak a bouchnu to sem.
Maiali nel Fango!
morabo napsal(a):
teď na to koukám a musím se omluvit za mystifikaci.... Já jezdil krosový vzorky, tedy C a nikoli EF... Do měkýho byla dobrá tuším C10. Ale zkusím zavolat kámoše, závodního mechanika -enduro. Jezdí tam Mitasky, tak zjistim co a jak a bouchnu to sem.
Super
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
to Remus: jezdím s tím v pískovně....a naprosto v pohodě...ale tam si myslím, že jde spíš o dobré nahuštění a stav vzorku...než že by to bylo až tak gumou...když jsem měnil olítané Dunlopky za nové Mitasky tak to byl zatracený rozdíl...i tak poměr cena výkon je výborný
Remus: Tak teď jsem dokecali a tady je resumé: Označením si není jistej, teď prý jezdí kevlarový EF09 a vůbec varianty co nejsou běžně v prodeji... Jinak by ale měli dělat jak od přední, tak od zadní vždy "měkkou a tvrdou verzi". Jinak další doporučení, pokud nebudeš jezdit po silnici, kup si C - mají o cenťák delší špunty. A pokud chceš opravdu enduro a jde Ti o výdrž, kup Pirelli. Tak snad Ti to víc pomůže, než zamotá hlavu...
Maiali nel Fango!
To Morabo a Vetrnik: Ta cena je výborná. Tak já se stavim u Čepeláka u uvidíme děkuji za rady
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Co vyhrálo u EF-06 proti C-19, pokud jsi toto rozhodování dělal? Nebo obráceně, proč jsi k tomu předku nedal dozadu EF-05? Ulehči mi mé budoucí rozhodování, dík :)
No a samozřejmě praktické zkušenosti ...
C-19 je na tvrdý povrch a EF 06 má být měkčí a slepší čistitelností ale je to stále kompromis, protože do opravdového bahna patří jiná guma. Jenže zatím nepllánuju jezdit v půlmetrovém bahně No a C18 countrycross má být nejpřijatelnější do sady s EF 06 co se týče měkosti z C18tek. Obě jsou pro silniční provoz. Pán mi řekl že je určitě příjemnější vydržet 10 minutovej přejezd než se trápit 5 hodin v terénu Dostal jsem téměř shodné info od dvou lidí kteří vědí co a jak.
Ale stejně je to furt kompromis. Prostě na bahno je bahno, na poloměko je polmeko.... dál to znáte... Na jedné motorce se to bude chovat tak na druhé onak. A ještě pocit každého jezdce je jiný.
Jinka cenovky jsou sakra zajímavé.. obě mě přijdou bez DPH před slevou 1761kč To klidně budu kupovat každých 14 dní
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Pneu naprosto super. Měl jsem trošku obavu co provede ten předek na uklouzané louce či bahýnku.. někdy jsem opravdu nechápal jak ta EF 06 může držet Bohužel na C18 je vidět každý kilometr na silnici, ale to jsem tak nějak čekal. Ovšem záběr na trojáka do svíce na rozmáchané louce
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **