Mě se líbí když je vše originál. Takovýhle věci mě nějak neberou. Kor vejfuky. Pak jet za někym kdo je má 500 km tak mě ještě tejden třeští hlava.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Na superbike laďák ANO, patří tam, ale na cestovní motorku? NE, NE, NE
Kdo už s někým cestoval a jel za někým, kdo měl laďák třeba 500km určitě bude souhlasit, že je to příšerné!
Jedinou výhodu bych viděl v možnosti použít stejně široké kufry na obou stranách, bez toho, aby jeden trčel jako krá.. Ale jinak mě to taky nebere. Škoda peněz.
pani a ako viete ze tie laufy su blačiace
ja ladaky taktiez nemusim odkedy som si ich dal na varadero
mne slo skor o estetiku
- nie je treba vykrajovat kufre a motorka bude s nimi uzsia
- lauf uz nezakryva koleso a dava mu pekne vyniknut
Vypadá to pěkně-je každého věc, zda se mu to líbí a chce do toho investovat.
Asi by mě nebavilo je mejt. :-))
Mě se moje motorka na cestách zdá dost hlučná i s origo tlumičem - holt starej kverbl a vzhledem k tomu, že přespávám občas v různejch vinicích,sadech atd, tak vjet tam s laďákem, tak mě hned jde někdo přišpendlit vidlema k zemi. :-)) H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
,,,tak asi 32 let ještě není věk na usedlej přístup typu -laďáky néééé,bolí hlava,dělají bordel....já jsem určitě pro nějaký homol. koncovky pěknýho vzhledu a hutnějšího zvuku,kdyby byli love navíc,klidně by tam zahučeli....ostatně,každá moje potvora je nakonec dostala.
Nelíbí se vám snad zvuk šicího stroje značky Veritas?
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
ano ano! najviac sa mi paci zvukova kulisa pocas prvych dvoch sekund po nastartovani kym nenatlaci olej... skutocna zuvkova lahodka pre vsetkych milovnikov "šepotu květin"