# # Jelikož pracuji ve státní složce, kterou zde většina dobře zná a nemá ji v
# # lásce, chtěl bych tímto vám poukázat na zařízení a způsob odcizení motorového
# # vozidla. Jako technik jsem se dostal k ohledání vozidla, které bylo předchozí
# # den stíháno hlídkou PMJ Praha do obce na Praze -východ.
# #
# # Jednalo se o audi A8 - šedé metalízy s označením audi S8 na libereckých
# # značkách. Toto vozidlo mělo být kontrolováno
# # hlídkou policie v Praze. Když toto vozidlo chtěla hlídka zastavit, vozidlo
# se
# # dalo na újezd a pokračovalo rychlostí 200km/h směr z Prahy. Jelikož je na
# Praze
# # východ momentálně stavba kruhovéh objezdu, toto vozidlo nemělo jedinou šanci
# ve
# # výše uvedené rychlosti toto postřehnout a v rychlosti cca 180km/h doslova
# # prolétlo stavbou a skočilo do pole. Hlídka policie PMJ k tomuto vozidlu
# přijela
# # v době, kdy již osoba řiiče na > místě nebyla. Byla noc, asi 03:20 hodin,
# všude
# # tma, žádné světlo v okolí pouze pole. Na místo byl povolán psovod a vozidlo
# bylo
# # odtaženo na odtahvé parkoviště, kde jsem druhý den provedl ohledání. A teď se
# # držte, ve vozidle byla sada komletních paklíčů na vozidla koncernu Vw,
# kompletní
# # sada karet pro vozidla renault, čtečka klíčů a dálkových ovladačů, cca 1000ks
# # nevyplněných zelených karet od pojišťovny alianz, čisté technické průkazy
# české
# # + ukrajinské, krabice ukrajinských registračních značek + označení, další
# # elektronika pro nastartování vozidla. Dále ve vozidle bylo zařízení, které
# bylo
# # ukryto v papírové krabici od papírů do tiskárny. Z této krabice byl kabel,
# který
# # ležel u zásuvky na 12v.
# # V krabici byly tři malé větráčky jak od počítače a od každého větráčku
# anténa,
# # celkem tři, každá pro jinou frekvenci. Když jsme toto zapojili, všem spadla
# # brada. Jednalo se o rušičku telefoního signálu a to pro všechny frekvence.
# Všem
# # mobilní telefony během 10 sekund ztratily signál a to pozor, i vysílačka ve
# # služebních vozidlech. Toto zařízení funguje cca do okolí 2 km a vyruší pozor
# -
# # komplet signál pro všechny mobilní sítě a vysílačky. Důvod je jasný, při
# # odcizení vozidla se toto zařízení zapojí a v tu chvíli nejde v činost žádné
# # zařízení upozorňující majitele (magic car, scherlog, mob. telefon, vysílačka,
# # atd.), prostě v okolí nic nefunguje. Vyřadí to v č inost i náhodného
# # kolemjdoucího, který vidí krádež vozidla. Druhý důvod je, že toto zařízení
# # vyřadí i policii při pronásledování - mobily, vysílačky s operačním.
# # Každopádně ztratil jsem všechny naděje pro zabezpečení vozidla, snad již
# pouze
# # mechanické. A pak si kupujte alarmy a vyhledávací systémy do vozidla. Ještě
# # upozorňuji, že vozidlo audi nebylo v pátrání a bylo psané na 26 letou mladou
# # holku, která uvedla že vozidlo půjčuje všem kdo ji o to požádají. Za přítele
# má
# # údajně cizince. Vozidlo stojí na Praze 8 a to v ulici Pernerova, tak pozor na
# # toto vozidlo !!!! Vozidlo již bylo předané, ale zař. na krádeže vozidel máme
# # zajištěné.
# #
# # Pěkný den > Jaroslav Stýskal
Z toho mi lezou šedý vlasy z hlavy, K...y zlodějský, jak já říkám "když si Tvoje auto někdo vytipuje, nepomůže Ti ani svěcená voda" BOHUŽELBMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
... jedine stara dobra mechanika + "upravy" bez jejichz znalosti smolik.... i kdyz i tak - motorky se odvezou dodavkou a pokud bych mel takove auto, ktere by zajimalo profiky - zmapuji si kam a jak jezdim a odveze ho falesna odtahovka ani si nikdo nevsimne....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
To je síla,bydlím vedle na P-8 a to je taky důvod proč jsem prodal A6,superba a jezdím starou dobrou omegou 2.6.6V benzín,je to první auto co mě nevykradli,nikdo si ho nevšímá a stojím na ulici,dejte mě pokoj s mercedesama,bmw apod ty svině zlodějský jsou všude olem nás.
LUKES napsal(a):
já si myslím, že pan Jaroslav Stýskal je dealer nějakých mechanických zabezpečovacích systémů aut, a navíc je to dobrý spisovatel.... :-)
No, hlavně ten email chodí různým lidem, což vykazuje známky HOAXu.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Já kdybych měl pěkné auto, jakože nemám, tak jediné na co se spolehnu je dřevěná destička na sedadle řidiče i spolujezdce v barvě potahů s par hřebíkama. Myslím že po dosednutí by zloděje přešla chuť na auto. Jen to chce na to myslet aby na to majitel nesedl sám. A nebo ja Mr Bean brát s sebou volant
PS: Proto nechci drahé auto a modlím se aby mi neukradli motorkuSplněný sen moje 1100GS
Ďalšia vec čo funguje je nejaká hnusná farba - viete si predstaviť takú ružovučku audinu Ale vážne, robili rozhovor s nejakým autičkárom kde sám uviedol,, že auto s netradičnou farbou sa neoplatí kradnúť lebo je veľmi nápadné a na jeho predaj je potrebné kompletné prestriekanie čo je celkom pekná položka a to nepočítam tú hromadu času a potrebného vybavenia - jednoducho také auto je nepredajné.
Jedine že by bolo na ND....
kto by kradol taký hnus....http://img402.ima...07007.jpg/Glock-plastik fantastik :-)
jencekgs napsal(a):
Já kdybych měl pěkné auto, jakože nemám, tak jediné na co se spolehnu je dřevěná destička na sedadle řidiče i spolujezdce v barvě potahů s par hřebíkama. Myslím že po dosednutí by zloděje přešla chuť na auto. Jen to chce na to myslet aby na to majitel nesedl sám. A nebo ja Mr Bean brát s sebou volant
PS: Proto nechci drahé auto a modlím se aby mi neukradli motorku
Trochu by som to vylepšil a to tým, že namiesto klincov /hřebíku/ by som dal háčiky na ryby. Ten sa určite neodopne. Má to ale malú chybu a to, že keď na to zabudne sám majiteľ.
jencekgs napsal(a):
Trochu by som to vylepšil a to tým, že namiesto klincov /hřebíku/ by som dal háčiky na ryby. Ten sa určite neodopne. Má to ale malú chybu a to, že keď na to zabudne sám majiteľ.
Má to ještě jednu chybu, a to tu, že tě může zažalovat zloděj, jak to ostatně dělaj. Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Tohle mi přišlo dnes mejlem :
---------------------------------------------------------------------------------------
Neplaťte pokuty..!
Víte, že vůbec nemusíte platit pokuty za "přiměřeně" rychlou jízdu? Taky
jsem se to dozvěděla nedávno a řeknu Vám, ze mě mrzí, že jsem těm
bídákům zeleným dala peníze za něco na co vůbec nemají ze zákona právo.
V zákoně č.361/2000 o pozemních komunikacích je sice napsáno, ze máme
povinnost jezdit v obci 50km/hod., na okresce 90 km/hod. a na dálnici
max 130 km/hod.. Jenže kluci zelení nás můžou pokutovat jen za
přestupek. A v přestupkovém zákoně č. 200/1990 je
přestupek definován jako překročeni rychlosti v obci o 30 km/hod a mimo
obec o 50 km/hod.
Jo jo, to je ta naše legislativa. Takže, když se fakt budete mírnit a v
obci pojedete do 79km/hod, na okresce do 119km/hod a na dálnici do 179
km/hod, tak jim nemusíte dávat nic a místo peněz vyhozených za pokutu
zajít radši na zmrzlinu. Ověřovala jsem si to u naší
právničky a je to skutečně tak. Opět zase stát spoléhá na to, že
neznáme dobře zákony. Jo a kdyby Vám chtěli argumentovat tím, že celá
tato věc je ošetřena v nějaké vyhlášce, tak to klidně může být,
ale zákon je vyhlášce nadřazen. Tak a mají smůlu. Teď už jen
připravit lékárničky, technický stav vozidla, aby si rozčilení
"neléčili" na něčem jiném. Tak a hurá na rychlejší, ale stále bezpečnou
jízdu
Opravdu to tam je!!!
http://www.e-law.cz/zakony/200_90.txt
§ 22
Přestupky proti bezpečnosti a plynulosti
silničního provozu
(1) Přestupku se dopustí ten, kdo a) jako řidič motorového vozidla
překročí nejvyšší dovolenou
rychlost stanovenou zvláštním zákonem2a) nebo dopravní značkou o více než
30 km/h v obci nebo o 50 km/h mimo obec,
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Že by další legislativní paskvil , jako ten vyměřovací základ sociálního pojištění ?
Jestli je to pravda, tak v tomhle státě je fakt bordel a kažý si dělá a bude dělat co chce..
bluesbery napsal(a):
Tohle mi přišlo dnes mejlem :
---------------------------------------------------------------------------------------
Neplaťte pokuty..!
Víte, že vůbec nemusíte platit pokuty za "přiměřeně" rychlou jízdu? Taky
jsem se to dozvěděla nedávno a řeknu Vám, ze mě mrzí, že jsem těm
bídákům zeleným dala peníze za něco na co vůbec nemají ze zákona právo.
V zákoně č.361/2000 o pozemních komunikacích je sice napsáno, ze máme
povinnost jezdit v obci 50km/hod., na okresce 90 km/hod. a na dálnici
max 130 km/hod.. Jenže kluci zelení nás můžou pokutovat jen za
přestupek. A v přestupkovém zákoně č. 200/1990 je
přestupek definován jako překročeni rychlosti v obci o 30 km/hod a mimo
obec o 50 km/hod.
Jo jo, to je ta naše legislativa. Takže, když se fakt budete mírnit a v
obci pojedete do 79km/hod, na okresce do 119km/hod a na dálnici do 179
km/hod, tak jim nemusíte dávat nic a místo peněz vyhozených za pokutu
zajít radši na zmrzlinu. Ověřovala jsem si to u naší
právničky a je to skutečně tak. Opět zase stát spoléhá na to, že
neznáme dobře zákony. Jo a kdyby Vám chtěli argumentovat tím, že celá
tato věc je ošetřena v nějaké vyhlášce, tak to klidně může být,
ale zákon je vyhlášce nadřazen. Tak a mají smůlu. Teď už jen
připravit lékárničky, technický stav vozidla, aby si rozčilení
"neléčili" na něčem jiném. Tak a hurá na rychlejší, ale stále bezpečnou
jízdu
Opravdu to tam je!!!
http://www.e-law.cz/zakony/200_90.txt
§ 22
Přestupky proti bezpečnosti a plynulosti
silničního provozu
(1) Přestupku se dopustí ten, kdo a) jako řidič motorového vozidla
překročí nejvyšší dovolenou
rychlost stanovenou zvláštním zákonem2a) nebo dopravní značkou o více než
30 km/h v obci nebo o 50 km/h mimo obec,
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Že by další legislativní paskvil , jako ten vyměřovací základ sociálního pojištění ?
Jestli je to pravda, tak v tomhle státě je fakt bordel a kažý si dělá a bude dělat co chce..
To co napsal bluesbery mě začalo docela zajímat a donutilo mě to najít si přesný znění zákona a výsledek je že v přestupkovým zákoně pod
§22 odst. 1 písm f jsou body 2-4 který se týkají přímo rychlosti:
2. překročí nejvyšší dovolenou rychlost stanovenou zvláštním právním předpisem nebo dopravní značkou v obci o 40 km.h-1 a více nebo mimo obec o 50 km.h-1 a více,
3. překročí nejvyšší dovolenou rychlost stanovenou zvláštním právním předpisem nebo dopravní značkou v obci o 20 km.h-1 a více nebo mimo obec o 30 km.h-1 a více,
4. překročí nejvyšší dovolenou rychlost stanovenou zvláštním právním předpisem nebo dopravní značkou v obci o méně než 20 km.h-1 nebo mimo obec o méně než 30 km.h-1
Já jen aby se někdo nedržel hoaxu a nepřišel zbytečně o papíry
Sasa_BMW napsal(a):
To co napsal bluesbery mě začalo docela zajímat a donutilo mě to najít si přesný znění zákona a výsledek je že v přestupkovým zákoně pod
§22 odst. 1 písm f jsou body 2-4 který se týkají přímo rychlosti:
2. překročí nejvyšší dovolenou rychlost stanovenou zvláštním právním předpisem nebo dopravní značkou v obci o 40 km.h-1 a více nebo mimo obec o 50 km.h-1 a více,
3. překročí nejvyšší dovolenou rychlost stanovenou zvláštním právním předpisem nebo dopravní značkou v obci o 20 km.h-1 a více nebo mimo obec o 30 km.h-1 a více,
4. překročí nejvyšší dovolenou rychlost stanovenou zvláštním právním předpisem nebo dopravní značkou v obci o méně než 20 km.h-1 nebo mimo obec o méně než 30 km.h-1
Já jen aby se někdo nedržel hoaxu a nepřišel zbytečně o papíry
jencekgs napsal(a):
Má to ještě jednu chybu, a to tu, že tě může zažalovat zloděj, jak to ostatně dělaj.
stepan ale nech zaluje...
tu latu som tam zabudol nahodou, vo farbe potahu bola nahodou ale vdaka bohu za taketo "nahody"
v Europe nastastie nemame sudny system ako maju v USA, to co sa da vidiet vecer v telke (americke sudnictvo) v Europe nastastie neplati
p.s. a keby bolo po "sudnom procese" tak by som mu s tou latou zadarmo urobil trvalu akupunkturu prstov, zapastia aj predlaktia