Nepotkal jsi cestou jiné stádo?
AVG mi maká a mlčí
Nabořený je alarm, nebo manuál na GS?
Zkusím to stáhnout v práci, tam mám NODa
Čest (a) buch, Old K.
WALTR napsal(a):
Trojský kůň.
Ten alarm je na toho koně?
Tak pro Tebe mám dvě zprávy, jednu dobrou a druhou ...
Soubory jsem (opakovaně) odesílal na Leteckou poštu z domácího PC, kde mám aktuální AVG Free - nic mi nehlásí. No prosím, je to "jen" Free verze.
Teď jsem si ale oba soubory stáhnul v práci, kde mám NOD32 (čerstvá virová databáze 20091202) - a taky se mi to hlásí jako čistý.
Druhá zpráva se už asi bude týkat trojáků na Tvém počítači Tam bych je hledal spíš...
Čest (a) buch, Old K.
Víš nejsem počítačový technik, a už jsem slyšel že Avast občas něco vyhodnotí jako Troják i když není, jen to prý prostě nezná.
Jenže to já nevím. Ted mají ostatní jistotu že není, a to je myslím podstatné. Nebo jsem to měl nechat tak a počkat za bukem, jestli je to opavdu...až se chytí někdo další?
Ále v klídku, já taky nejsem expert ... a docela jsi mne po ránu probral
Klidnej jsem byl, až když jsem to projel v práci (placeným) NODem. Na všechny tyhle free verze antivirů se musí pohlížet jako na druhou lajnu.... Samozřejmě se proti novým virům nejdřív updatujou placený verze a teprve potom - a po kafíčku - přijdou na řadu ty naše.
Mám to tušení, že zkomprimovaný soubory (zip, arj, rar atd.) jsou na viry náchylnější a jsou tak občas vyhodnocovaný jako infikovaný (pro sichr).
Proto to taky chci naskenovat znovu do pdf souborů a nijak to nekomprimovat. Jenom zatím nemám žádnou papírovou verzi k dispozici (ale už se na tom pracuje)
Takže už snad můžu říct - ať slouží!
Čest (a) buch, Old K.