Zdarec chlapi.Nemáte někdo zkušenost s firmou Poledník? Tento pán šije rukavice na kola i na motorky a já si u něj vyhlédl rukavice GRAN TURISMO(dlaň klokaní kůže a gelové vycpávky,hřbet rukavice je z hověziny s karbonovými chrániči).Přívětivá je i cena 1390Kč. http://polednik.n...ilnice.htm -nemohu najít obrázek o velkém rozlišení,tak posílám rovnou odkaz.
Dík za odp.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Trošičku o nich něco vím. Já je nenosím ,ale prodáváme je a velmi pěkně sedí,
kdyby jsi je náhodou objednával přes net řekl bych, že by se mělo volit o číslo větší než u jiných rukavic. Jsou takové hodně přesně sedící, ale v prstech jako by užší. Jinak jen rada, já bych si rozhodně rukavice přes internet nekoupil.
Každé jsou šité jinak a nemusí sedět a to helma, boty a rukavice prostě musí.
Karel
Upravil kakas dne 05.12.2009 10:38
V časech kdy jsem jezdil na kole jsem používal rukavice Polednik byli a stále jsou dobré a velmi používané ale co jse týče rukavic na moto nemám zkušenost ale předpokládám že budou dobré i tady.
komaiz napsal(a):
V časech kdy jsem jezdil na kole jsem používal rukavice Polednik byli a stále jsou dobré a velmi používané ale co jse týče rukavic na moto nemám zkušenost ale předpokládám že budou dobré i tady.
Souhlas, taky používám poledník na kolo, nemůžu si stěžovat ! Nicméně moto rukavice poledník jsem neměl nikdy na ruce.
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
to Karel: přes net bych si určo nekupoval,jde mi jen o to,jestli s touto značkou jsou nějaké zkušenosti.A jak koukám,tak jsou Mě hlavně zaujal design a ta cena rukavic.V loni jsem kupoval rukavice od 4sr a vydržely ani ne sezonu a stáli asi 1700,-
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak jsem to ještě pokoumal na motorkářích a majitelé si tuto firmu tuze pochavlují.Jak zpracováním,tak výdrží! U jiných typů rukavic nájezd i 5 sezon
Tak jsem si konečně vybral rukavice
Jasně, bylo to jen doporučení.
Momentálně máme na skladě jenomm velikost L, ale na sezonu určitě bude celá řada. Taky jsme je vzali díky designu a ceně. Většina rukavic využívajících klokání kůži jsou jednou tak drahé. Jinak mě se moc líbí na léto tyhle. http://www.amtrad...738972a5e7
Mám už několik let skoro stejné od firmy Kenny a myslím, že jsem za ně dal 1200,-
ty taky nevypadaj zle... stejnak to dopadne tak,že si budu kupovat dvoje obložení Jeden pár na silnici a druhej do terénu a zrovna tyhle vypadaj dobře!
Teď ještě sehnat kamenej krám,kde je vyzkoušet
No ty krosové máme skladem ve všech velikostech, ale na výlet už je trošku zima a nemáš to uplně za rohem. Jsme sice taky nad Labem, ale asi 100 km od tebe.
Brandýs nad Labem Stará Boleslav
www.yamaha-ulrich.cz
zatim bych řešil jen ty GT,ptže doma mám ještě od FOXe krosový... A přes Brandýs jezdim občas do Prahy kalit,že tam mám spousty přátel,takže nejní problém s návštěvou shopu.Nehledě na to,že sezona nikdy nekončí,jen počasí přestává přát
starosta napsal(a):
Kubrte snad nechceš odložit své krásné lyžařské rukavice
Kámo,jsou sice perfektní,ale ... Viděl jsi sám
kakas napsal(a):
No ty krosové máme skladem ve všech velikostech, ale na výlet už je trošku zima a nemáš to uplně za rohem. Jsme sice taky nad Labem, ale asi 100 km od tebe.
Brandýs nad Labem Stará Boleslav
www.yamaha-ulrich.cz
V pondělí se možná budu motat v Praze a okolí,tak bych si na Tebe vzal číslo a ozval se a stavil bych se juknout na ty rukavice a třeba Ti udělat kšeft
Ahoj jsem s Polednikem domluveny a budeme je od noveho roku prodavat a mit je skladem. Takze koukej na www.gearbox.cz a jakmile tam budou tak si zavolas a je mozne si je i vyzkouset u nas na prodejne.
BMW R1150GS MY02
JohnyT napsal(a):
Ahoj jsem s Polednikem domluveny a budeme je od noveho roku prodavat a mit je skladem. Takze koukej na www.gearbox.cz a jakmile tam budou tak si zavolas a je mozne si je i vyzkouset u nas na prodejne.
To zní lákavě... Budu čučet a eventuelně se ozvu
Ahoj
odjezdil jsem s nima ted sezonu Moc mi vyhovujou Lehký vzdušný a přesto pevný s dostatečnou ochranou
A hlavně se mi zatím netrhli jako ty předešlý a přepředešlý
Jinak jsem je kupoval na výstavě motocykl za pětibábu před dvěma lety
mám tyhle CARBON 660 Kč Jsou psaný jako motokrosový Na léto super
Upravil kendy dne 17.12.2009 20:15