Mam takovej dotaz na váš názor... Od září mam nového Advika, ale jsem nějak rozladěn z té červené barvy. Hadry mam černo,bílo,modré a tak řeším lakování. Lakovat umím sám a rád bych ho dal do nějaké modro bílé jako je znak BMW. Bohužel ve mě hryže dušička, abych tím nepoškodil budoucí cenu. Lakování bude určité pěkné s tím si pohraju, ale nevím jak se kupci GS tváří na jiné barevné modifikace... jednou sem viděl starší GS co mělo modro bílou kombinaci údajně originál ( jednalo se snad o limitovanou edici) a ta kombinace mě dost chytla. Díky za váš názor.... dost mě pomůže rozhodnout, jestli to mam vůbec dělat.
Mašina je taková "vizitka" každého znás, pokud jsi individualista, přizpůsob ji svojí představě, pokud ne, nech ji jak je, protože pak ji budeš těžko prodávat
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
Pokud to zdokumentuješ, a lak bude opravdu exkluzivní a jediněčný a né nějaký fádní, tak bych do toho šel. Myslím že jde poznat co je lakoované po bouračce a je "tuning". Osobně si myslím, že kdyby někdo chtěl maskovat bouraučku, tak se to bude snažit udělat podle originální barvy ať to nejde poznat. Samo že záleží jak dlouho si ji chceš nechat.
Splněný sen moje 1100GS
Týýý vole, to jsou témata...
Na co se vlastně ptáš?
Kdo Ti tak asi odpoví na otázku, za kolik prodáš jednou někdy v budoucnu svoji motorku?
Jestli v Tobě ....
CZECHcz napsal(a):
... hryže dušička, abych tím nepoškodil budoucí cenu....
.... tak si ji postav do obýváku, opatrně otírej prachovkou a jednou za měsíc omývej vlažnou mýdlovou vodou...
Jestli máš tu motorku rád a koupil sis ji od srdce, páč se Ti líbí a seš do ní blázen tak jako většina z nás, tak ji postupně ověs potřebnými i nepotřebnými cingrlátky a namaluj si na ni to, co se Ti líbí, lítej jak o život - o to nám tu totiž jde, víš???.... Protože když máš svoji motorku rád, tak nebudeš myslet na to, co Ti za ní jednou někdo dá, když si na ni namaluješ jinou barvičku a nalepíš proužeček, bóžičku!!! Svoji babu sis taky bral s tím, že si ji jednou odvede cizí chlap???
Jestli chceš kšeftovat s motorkama, tak pro Tebe mám sladké tajemství: Tím, že jsi svoji novou motorku vyvezl ze showroomu BéeMWé, tak jsi uletěl minimálně padesát táců...
Upravil radosek dne 16.12.2009 07:29
z ciernej mam bielu - a je ma picu po tom ci sa to niekomu paci alebo nie alebo aky to bude mat vplyv na cenu ak ju raz budem predavat
Upravil raptor - neaktivni ucet dne 16.12.2009 08:01
To Czechczle mých zkušeností s prodejem mota,většina z nás má rádo originál barvu, vše co je nějak předěláváno,stříkáno,každý v tom hledá nějakou levou proč?motorka se většinou stříká,když je položená,opravována.Kupec se dívá na vše, kdo má svou motorku vysněnou ví přesně jakou barvu má 1100 gs v daném roce apod a běda,když je tam barva jiná popř.když vůbec nebyla ve výrobním programu bmw nějaká ta milka,růžový apod si myslím,že to motorku hodně devalvuje,já bych si mou adventure nikdy nestříkal do nějakejch noname barev.Prosím pouze můj názor
To Czechczsobně já považuji tuto kombinaci magma rot s černou po alpine weiss za nejhezčí kombinaci u adventure.Ty barvy 2010 nic moc ta žlutá a nejsmutnější je podle mě ta šedá grau metalic.Já jsem si koupil opět po alpine weiss právě tu červenou,která je pro mě srdeční záležitost.
To: Pizzyřesně tak neoriginál se vždy prodává hůře a u drahých motorek adventure 1200 2008-nahoru bych do toho nešel.
To:Radošek: já prodávám ty 2 adventure 2009 6 měsíců staré o 90000kč levněji než stojí nová a to je cena jedné letní sezóny,vedle ve vlákně koupě nové GS 2010 psal kolega myslím z Ovy nechce se mě to hledat,že by si koupil pouze nové moto u Sikory,že šedákům + stodolářům nedůvěřuje já naopak bych si po zkušenostech když vidím o kolik moto spadne za první sezónu nikdy nové moto ani auto nekoupil. V DE fungule program jahreswagen,kde drahé vozy Audi,Bmw, padají po roce occa 40% ceny a nepoznáte jestli je ten vůz nový nebo málo jetý samo v plných zárukáchNaučil jsem se to s varaderem když jsem koupil půlroční varadero v plné palbě 3 kufry apod o 100000kč levněji nez v hondě Č.R. a za ušetřené peníze jsem odjel na půl roku do Austrálie a to mě připadlo jako lépe investovné peníze a mám zážitky do konce života,které mě nikdo nevezme.
S tou babou jsem se zasmál
Já jsem přelakoval a nelituju, ale vliv na prodejnost je u mojí motorky asi diskutabilní, protože myslím, už mi za ní asi stejně nikdo nic nedá, tak nevím, jestli jí kdy budu prodávat.... Každopádně původní design mi přišel fakt divnej (GXC jsem koupil, protože se mi zalíbilo jak jezdí), tak jsem se snažil tomu trochu pomoct k obrazu svému. Teď spokojenost. Mám v plánu taky ADV a modely 2010 jsou pro mně barevně taky nešťastný. Kdyby byla Alpineweiss, nechal bych jí tak, ale takhle by šla do laku úplně okamžitě. Co se týče toho, aby pak budoucímu kupci nepřipadala jak po bouračce, doporučuju jako důkaz nafotit (to se mi osvědčilo i u oprav ťukanců u auta, aby kupec viděl, že to nebyl rohlík, ale jen orvanej blatník např.)
A nakonec přidávám fotku mojeho redesignu. No není ta origo vlevo smutně nudná?! Maiali nel Fango!
ak ju chces prelakovat tak urobit par dokladnych fotiek vsetkych plastov aj samotnej motorky pred, pocas a po lakovani aby si kupujucemu mohol ukazat ze nebola rozbita len si si ju upravil na svoj obraz
apropo ak mas niekde vzadu v hlave ze ju chces predat tak ju predaj do 30tisic km lebo pri 40 zacinaju ludia stracat zaujem a pri 60tkm ti 9 z 10 povie ze to ma vylagrovany motor a bude prd zalezat akej je to farby
raptor napsal(a):
apropo ak mas niekde vzadu v hlave ze ju chces predat tak ju predaj do 30tisic km lebo pri 40 zacinaju ludia stracat zaujem a pri 60tkm ti 9 z 10 povie ze to ma vylagrovany motor a bude prd zalezat akej je to farby
Tak tak... bohužel u GS to znamená, že lidi prodávaj motorku vlastně ještě předtím, než je pořádně zajetá
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Peacemaker napsal(a):
morabo> moc pekna a hlavne - ma zobak!
ooooooo děkuji
jinak jasně, zobák je povinnost (a přitom na zahraničních fórech - např.advrider- se mně pořád všichni ptají, proč mám dva blatníky... )
Maiali nel Fango!