Tak se pochlubte, kdo byl hodný,popř., kdo si koupil manželce něco pod stromeček?
Já jsem asi hodný byl, dostal jsem Remus revolution včetně Y svodů, odpružený držák na ZUMO, rozšíření brzdy, UNI filtr a cross helmu Arai stehlt v barvách BMW teamu včetně polepů. A abych nezapomněl, tak i lístek na trajekt do TUNISU!
Já byl ale hodný!!!
Manželce přinesl Ježíšek druhé miminko, které se nám narodí v dubnu!!!
tak já jsem si nadělil novej řemen k altíku,KN filtr,víčko oleje na imbus(Wunderlich),zvýšení řidítek(Wunderlich) a plotnu na mojho krasavečka Pěněženka se mi(Ježíškovi) otřásla v základech
Upravil Kubrt dne 25.12.2009 17:46
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No letos to bylo slabý, měl přinýst ZUMO 660, ale nakonec na ZUMO nezbylo Zatím nejchudší Vánoce za posledních pět let BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Já sem si nadělil padáky BMW, kryty válců TT,víčko oleje na imbus TT, a ještě dodatečně si nadělím výztuhu převodovky TT a doraz řízení TT. Moje peněženka se taktéž otřásla a ještě se otřese....chudák.
No ja som si spravil vianoce ešte v 11.mesiaci kedy som si doviezol z velkeho servisu svoju motorku z Ciech,kde mi ju opravovali a montovali nejake doplnky.Jedna sa zatial o "kunkurenčnu značku".No a idem si objednavať ešte hlinik kufre.
No,a čo som dostal od rodiny?Sanpony,šanpony,šanpony a ešte nejaka voda na holenie.Svojej byvalej som nekupil nič,no dcerke som kupil hračky.Tod vsjoSuzuki DR 800 Big,r.v 1994
Honda Pan European ST 1300,r.v 2003
Honda Afrika Twin XRV 750,r.v 97
petr_t-ta Suzuki sa tam medzi tymi dvoma Bawami normalne nestrati.Ja sam mam Suzu ale Biga osemsto (zatial)Suzuki DR 800 Big,r.v 1994
Honda Pan European ST 1300,r.v 2003
Honda Afrika Twin XRV 750,r.v 97
Motorka ma asi vsechno co potrebuje, takze jedinej darek dostane az zprovoznim topeni v garazi. Tj velkej ocistec. Zase z ni udelam novou lestenku, clovek by si tech 50tkm ani nevsiml. Ale to nejhezci, co jsem nafasoval ja je RC vrtulnik od manzelky. Vzdycky jsem jezdil jen RC autama, tohle me ani nenapadlo vyzkouset a je to fakt pecka. Takze radost .
Ja jsem si letos nadělila krunýř aby jsem se v bundě nepřehřívala jako letos a ještě na mě čeká jeden dárek ale to nevim co ještě bude teprv si pro nej pojedu Všechno bude, neboj mámo
Taky jsem dostal RC vrtulník od manželky že by jse domluvily. Ještě včera jsem s tím pral o zem ještě že to není ten nejobyčejnejší ale už to ma kovové šasi takže jeto ok ale dnes už bych potřeboval složitejší řizení mám trošku výhodu že už dlouhá leta létám s RC letadly i když tam je řízení podstatně jednoduší.