čau nevýte náhodou někdo něco o pododné knize jako napsal pan Hoštálek,Expedice Peking 40000km. něco podobného by jsem si rád přěčet Expedice Peking byla výborná
Kdysi jsem četl: Deset HP pro Afriku.Myslím,že jel na Jawě 90.(Jawou od Casablanky po Asuán. Cestopis. Autor se vyznává ze své tulácké filosofie i z lásky k africké přírodě a lidem.Vydáno:1973)
Hoštálek napsal ještě dvě knihy, ještě před pekingem. O jeho cestě po stopách závodu Peking-Paříž. Jel na Kawasaki W650 se sajdkárou velorex. V prvním díle jede z Budějovic do pekingu aby tam "odstartoval"po stopách slavného závodu do Paříže. Zminuje tuto výpravu v úvodu tebou zmíněné knihy. Expedice Peking se mi moc nelíbila (hlavne kvuli tomu, že ho tam zdržovali pořád ty čínani), zato tyhle dva díly byly excelentní!
www.motoreport.cz
..Dakar is Dakar..
Rico napsal(a):
Hoštálek napsal ještě dvě knihy, ještě před pekingem. O jeho cestě po stopách závodu Peking-Paříž. Jel na Kawasaki W650 se sajdkárou velorex. V prvním díle jede z Budějovic do pekingu aby tam "odstartoval"po stopách slavného závodu do Paříže. Zminuje tuto výpravu v úvodu tebou zmíněné knihy. Expedice Peking se mi moc nelíbila (hlavne kvuli tomu, že ho tam zdržovali pořád ty čínani), zato tyhle dva díly byly excelentní!
prosimtě ty dvě knihy jak jel na kavě 650 s velorexem se menujou expedice peking 40 000km. jedna cetata tam a druhá je zpekingu na spět přes paříš a prokládáto uryvkami ze staré cestopisné knihy i s dobovými foktami ty sou opravdu excelentníale ty právě mám, ale pak vim že napsal něco o stadionech, ale o žádným jiným cestopisu od něj nevím