Ahojte všichni tak do nového roku přináším poznatek - objevil jsem výborné ponožky (nejen) na motorku Koupil jsem je v MOLTENu a jsou úplně supe - nají odlišenou pravou a levou nohu, jsou pod kolena, suprově drží, mají termo a větrací úpravu - nepojí se mi v nich noha, větrá, ae není v nich ani zima a na př. po víendové akci na mašině bez sundání bot, nestojí pak ponožky v rohu a nepadají všichni okolo smradem
Prostě doporučuju všem a přikládám i fotku balíčku
pavel zamy přiložený následující obrázek:
...já bych uvítal tip na nepromokavé ponožky ...moje botky (SIDI) jsou supr, ale projedu kaluž a jsou "durch" a je mi pak zima na prsty ...používám ponožky z vysokým obsahem merina (nebyly zrovna levné) co by měli hřát i mokré, ale nějak nefungujou
Já si nechal od mámy koupit ponožky od Moiry... Jsou pod kolena a mají vložky s výztuhami a ta je jen jako normální ponožka... No a v tom se vleze do toho druhé dílu a prostě paráda... Zatím jsem je nevyužil jako motorkář, ale jako myslivec... V extrémních mrazech 19. prosince jsem v nich byl celý den na naháňce a už nechci jiné...
Sorry babičko, ale kam se na ně hrabou tvé pletené...
prezi napsal(a):
...já bych uvítal tip na nepromokavé ponožky ...moje botky (SIDI) jsou supr, ale projedu kaluž a jsou "durch" a je mi pak zima na prsty ...používám ponožky z vysokým obsahem merina (nebyly zrovna levné) co by měli hřát i mokré, ale nějak nefungujou
...můžete mi nějaké doporučit?
Mosquito tady kdysi doporucoval tyto.Udajne zcela nepromokave.Ale nic levneho. http://www.bullar...p?kod=4661Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
prezi napsal(a):
...můžete mi nějaké doporučit?
tak to bych ti doporučil "ponožky", které používám do suchého potáp. obleku - z venku pevný materiál (něco jako novodobý pevný šusťák) a ze vnitř flees - nebo jak se to píše - možná bych jedny našel, aby jsi si to ozkoušel
nebo ještě mám z k mokrýmu obleku "normální" neoprenové ponožky - ty zaručují tepo, ale i vlhko z potu ovšem pod vodou je mi to jedno
prezi napsal(a):
Jo něco takového je každý rok v Lídlu. A trošilinku levnější. Pro luxusňáky- mám je 5 let a loni jsem si jel přikoupit další
Nepromokavé ponožky dělají v Tescu- ale musíš dobře vybírat- občas nají díry. Za tu cenu. Vlastně tašky dává ještě nějaký market ale nevím jaký.
WALTR napsal(a):
Jo něco takového je každý rok v Lídlu. A trošilinku levnější. Pro luxusňáky- mám je 5 let a loni jsem si jel přikoupit další
Nepromokavé ponožky dělají v Tescu- ale musíš dobře vybírat- občas nají díry. Za tu cenu. Vlastně tašky dává ještě nějaký market ale nevím jaký.
Ak si budete kupovať ponožky na motorku skúste tie s OUTLASTOM vyrába to napríklad Lasting sport adresa www.lasting.eu. Vyrabaju aj origo motorkárske no tie som neskúšal ale tie s tým outlastom sú oproti klasikým termopožkám úplne super oceníte to hlavne v lete keď sa vám v obyčajných termo ponožkách potia nohy ako prasa a v outlaste je to úplne v pohode.Vyrábajú sa aj letné aj zimné modely. Sú síce drahšie ale skúste a myslím že budete spokojný.
tak to bych ti doporučil "ponožky", které používám do suchého potáp. obleku - z venku pevný materiál (něco jako novodobý pevný šusťák) a ze vnitř flees - nebo jak se to píše - možná bych jedny našel, aby jsi si to ozkoušel
nebo ještě mám z k mokrýmu obleku "normální" neoprenové ponožky - ty zaručují tepo, ale i vlhko z potu ovšem pod vodou je mi to jedno
Presne tak, ja osobne na motorce uzivim daleko vic potapecske vybavy nez pri potapeni
Pouzivam nejen neoprenove fusekle, ale i rukavice, vlozku do suchyho obleku a v extremnich mrazech, kdy se to jinak neda, tak si proste vlezu do 5mm Marese i s kuklou a jedeeeem. Ploutve jsem teda nezkousel a kridlo taky ne, ale na to jsou tady jini enspieglove, kteri by ho potrebovali...
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.