Ahoj kluci, našel jsem si na Karvinsku firmu, která dělá nosiče, padáky a podobné "blbinky" na motorky... Rád bych si na svou Dakarku nechal udělat nosič pro topcase, avšak pán mi odepsal, že bude nutná dopasovatelnost přímo na motorku, pochopitelně... Problém je v tom, že bydlím na úplně druhém konci republiky... Nenašel by se někdo z této lokality, kdo by byl ochoten pánovi na pár minut přistavit motorku k otestování?
vydrrrž, teď mu tam stejně nikdo motorku nepoveze, ale napiš Čunikovi- Czunici - má i tady registraci, ale víc se zdržuje na motorkářích, kde má stejný nick- právě jeho přítelkyně má teď koupené 650 GS, nějak se to vyřeší.
Upravil moranka dne 10.01.2010 16:20
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
2 petr_t: Já nevím, kdo to je, ale pána kontaktuji a zeptám se, jestli má nějakou spojitost s motorkáři... Prostě potřebuje buď nějaký mustr a nebo motorku na dopasování... Myslím, že by to tam nemuselo stát ani dlouho, jen si to svaří na motorce a hotovo...
2 moranka: Díky, napíšu mu, až budu doma, tady nám motorkáře blokuje ajťák...
xhackerm napsal(a):
Takže ten dotyčný je vážně "Bartus"... Motorku na dopasování sehnal...
2 petr_t: Ještě se tě chci zeptat, jestli tedy ten nosič máš k prodeji a jak vypadá, abych zbytečně nezadával zakázku...
není na prodej je od czuničkya bartus si to mohl ke mně přijet změřit známe se všichni dost dobře tak v tom nebude problém ,kdyby něco tak mu řekni že Petr s Arankou s GS a máš to. ten co je o mě je polohovatelný, s kloubem myslím GIVI