vím, že to sem úplně nepatří protože to není motorka ale přesto prosím pomozte.. Ztratil se předevčírem v Praze 5 a pravděpodobně se jen s napadaným sněhem chtěl někdo svézt a bude jen někde odstavený nebo nabouraný..
FORD MAVERICK :
Má speciální barvu UNPROFOR!! Světle modrá metalíza u nás jediný kus!!
RZ: 6A9 2445
Nemá už přední ochraný rám který je na fotce ale ta barva je fakt tak vyjímečná, že nejde přehlídnout.. Kdyby jste ho někde zahlídli dejte mi prosím vědět na tal: 777 222 777 nebo přímo
Držím palce, ať se najde někde odstavený. Ale jestli ho někdo nastartoval, pochybuji, že se chtěl jenom svézt. Nastartovat bez imobilizéru tohle auto zase nezvládne každej hloupej cigánek. To vypadá, že s sebou měl jiný počítač s aktivačním čipem, který je normálně součástí klíče... To spíš to bylo na zakázku, protože dílů na tato auta je nedostatek...
Jestli se nenajde, budeš muset opatrně obvolávat vrakárny pod záminkou shánění dílů. Jestli je barva atyp, máš šanci. Další věc je těm parchantům něco dokázat a dostat zpět auto pohromadě a ne po dílech...
Ach jo, spravedlnosti se dobereš tak maximálně násilím.
Dej vědět, jak to probíhá, budu se ptát známých, co se motají okolo Fordů, jestli někdo nenabízí něco na Mavericka.
Pošli mi VIN...
Upravil radosek dne 11.01.2010 08:43
Drzim palce at ho co nejdriv najdes a v celku 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
VIN...
Pošli mi ten VIN...
Vyčtu z něho všechno, rok výroby, typ motoru, včetně barvy karoserie, interiéru a druhu výbavy...
Dají se shánět sedačky v barvě. Je to mnohem méně nápadné vyptávání, než třeba na jedinečnou barvu dveří...
Radosek napsal(a):
Nastartovat bez imobilizéru tohle auto zase nezvládne každej hloupej cigánek. To vypadá, že s sebou měl jiný počítač s aktivačním čipem, který je normálně součástí klíče... To spíš to bylo na zakázku, protože dílů na tato auta je nedostatek...
a mimo jiné je to nachlup stejné s NISSAN TERRANO takže to mohl někdo chtít i na díly na Nissana..
buď v klidu, tohle auto ještě žádnej imobiliser v klíči nemělo, tzn. jde natočit šroubovákem, když hodně zabereš..
VIN: VSKNXXWGUNRA25505
nejlepší je, že na on-line evidenci odcizených vozidel se do teď neobjevilo.. poslední aktualizace v pátek v 5.17 hod.. takže bezva, funguje jim to fakt bezva..
Upravil jezek dne 11.01.2010 14:39
tak příběh má pokračování... večer mi kamarád přivezl Škodu Octavii abych mu na ní vyměnil výfuk a ráno teda vstanu, že si ji odvezu do práce a jeden zámek vypáranej a druhej si vzali pro jistotu sebou celej.. upozorňuji, že ji neprozřetelně postavil na stejné místo, co stál Maverick.. Ale jinak jsme klidná okrajová pražská čtvrť kde se roky nestala pomalu ani dopravní nehoda ..
tak a teď mě zajímá názor širový veřejnosti jakou pastičku mám nastražit..
Past na medvedy na radici paku, fakirske hrebiky pod potahy, gilotinu na plynovy pedal, samostril namireny na sedacku ridice, a kdyby ani tohle nezabralo, tak by se mu mohl pri rozjezdu vylit za krk varici olej a na palubovce rozsvitit LCD odpocet do autodestrukce spolu s automatickym uzamcenim vsech dveri a spustenim nahravky smichu fredyho krugra v radiu.
Jinak to sou vazne kuivy a doufam, ze je dostanes Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Rhinoceros napsal(a):
Past na medvedy na radici paku, fakirske hrebiky pod potahy, gilotinu na plynovy pedal, samostril namireny na sedacku ridice, a kdyby ani tohle nezabralo, tak by se mu mohl pri rozjezdu vylit za krk varici olej a na palubovce rozsvitit LCD odpocet do autodestrukce spolu s automatickym uzamcenim vsech dveri a spustenim nahravky smichu fredyho krugra v radiu.
Jinak to sou vazne kuivy a doufam, ze je dostanes
to je dětské... nechal bych ho sednoust a pak připásat.. Potom bych do toho udělátka pustil tři fáze a nechal běžet alespoň pět hodin
Remus511 přiložený následující obrázek:
[44.21Kb]
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
jezek napsal(a):
tak příběh má pokračování... večer mi kamarád přivezl Škodu Octavii abych mu na ní vyměnil výfuk a ráno teda vstanu, že si ji odvezu do práce a jeden zámek vypáranej a druhej si vzali pro jistotu sebou celej.. upozorňuji, že ji neprozřetelně postavil na stejné místo, co stál Maverick.. Ale jinak jsme klidná okrajová pražská čtvrť kde se roky nestala pomalu ani dopravní nehoda ..
tak a teď mě zajímá názor širový veřejnosti jakou pastičku mám nastražit..
To vypadá,že k tobě někdo jezdí nakupovat jak do sámošky. Každopádně zámky si vzali aby si udělali klíč,takže se ti to prodraží o koupi všech nových....
Asi by to chtělo partu potetovanejch nasranejch skinů a by si tam na ty kupující počkali. A pak je někde uvázat za Prahou nahatý v lese.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
tak děkuji všem kteří měli oči na stopkách a koukali po okolí jestli nezahlédnou odcizeného Mavericka. Dík patří klukům z hlídkové služby MOP Radotín, kteří ho včera objevili!! Další dík patří Jirkovi Vorlovi který mi volal že Mava potkal na Strakonické ale že pak jsi všiml, že ho táhneme na laně dom. Ale je vidět jak je všímavej a pozornej!! Je sice zdevastovanej a trochu poničenej ale doma.. Opravovat ho ale nebudu a půjde do dražby tak jak je..
ruším tedy tuto rubriku a všem ještě jednou děkuji za projevenou snahu..
Napiš sem spíš postup, jak se chovat, když ti to šlohnou... Kam volat, kam je to zbytečné, na co nezapomenout, co je lepší udělat apod. Co pojišťovna, jak se k tomu postavila apod.