Asi takhle.Mám kufry ZEGA.Chci je opatřit zámky.Jsem šetřílek,tak mě zajímá jestli bych mohl použít zámky na kufry Trax za 300 kč místo zámků od TT za 960kč.
Měl jsem dříve Traxy a ty zámky na nich se někdy zasekávaly, musel jsem chvíli s klíčkem kvedlat, než šly odemknout. Ale možná proto ,že byly nové a trvalo, než se rozchodily..
zamky od traxu jsou ok. Ale julie je musi naolejovat! A klic tam jde jen jednou stranou a to jeste presne obracene, nez jak ti veli zakladni instinkt
Upravil Rhinoceros dne 12.01.2010 06:53
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Myslím že u těch levnějších musíš vložit klíč jen v jednom směru, kdešto u těch dražších je jedno jak ho tam vrazíš.Jinak vypadají jako zámky na poštovní schránky.Těch je mraky druhů.Liší se hloubkou,směrem zamykání,velikostí západky,velikostí těla,............... vnitřek je více méně stejnej.Včíl mudruj
JT napsal(a):
Asi takhle.Mám kufry ZEGA.Chci je opatřit zámky.Jsem šetřílek,tak mě zajímá jestli bych mohl použít zámky na kufry Trax za 300 kč místo zámků od TT za 960kč.
Ty, co jsou origo k Zegám, jsou oboustranný, to je pravda. Naolejovat chtěj taky. Jde ale objednat třeba odpružený zamykací držák na navigaci na stejný klíč, mám to tak taky. 1 klíč na kufry i gps.
Jinak je to asi jedno
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black