Nevíte někdo, jestli je a případně kde je na motoru R 1200 GS vyražené číslo, nebo typ motoru?
Jedná se o rozpoznání roku výroby samotného motoru...
Díky.
Ja myslím že to všechno obsahuje VIN ko! J8 jsem kolem toho leyl a nikde nic není ale kdyz tam bude tak bude nejspíš někde zašitý!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal(a):
Spíš je otázka zda tam vubec je
a jestli je psane latinkou...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Rod levým válcem svisle. Něco jako 12 2E B a zatím čílo. Mohná pod pravým válcem, ted nevím.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Cycli napsal(a):
Rod levým válcem svisle. Něco jako 12 2E B a zatím čílo. Mohná pod pravým válcem, ted nevím.
Ten chlapec má pravdu je tááám krasně je vidět jen se musí člověk ohnout!Je před pravým valcem
Upravil servisak dne 12.01.2010 18:34
... servis a diagnostika BMW Motorrad
To Hicks: V Německu, kde se vyrábí 1200 GS, tam se používá latinka.
V Číně, Bangladéži a Kuala Lumpur, kde se vyrábí osmistovka, to pravidlem být nemusí. Tam píšou rozsypaným čajem...
Cycli napsal(a):
Ten chlapec má pravdu je tááám krasně je vidět jen se musí člověk ohnout!Je před pravým valcem
Kdyžtak to vyfot a dej to sem at to vidí i ostatní. Vem to z blízka a z dálky at je poznat na kterým místě to je.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Radosek napsal(a):
To Hicks: V Německu, kde se vyrábí 1200 GS, tam se používá latinka.
V Číně, Bangladéži a Kuala Lumpur, kde se vyrábí osmistovka, to pravidlem být nemusí. Tam píšou rozsypaným čajem...
jsem rad, ze sis vsiml
Moje osmistovka pysni cedulkou "Aus Berlin"... ale rika se, ze na dvanactky v nemeckych tovarnach nasazuji muslimske imigranty...
Motor mam tusim z rakouska a to se vi, ze nejlepsi nemec je s rakouskym srdcem, ZE!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To Hicks: Nóó, jednoho echte Němce Rakouskýho původu historie pamatuje a nemyslím si, že přinesl světu něco dobrýho, tam bych výhody nehledal...
Ale od rýpání do dětských skoroGéeS tady jsou jiní, já Tě trápit nebudu...
To servisak: Jo, jo jóóó... Už to vidím... Když to pořádně zvětším, je tam něco vidět...
Zítra na to mrknu v reálu.
Takže to číslo tam opravdu je. Je vyražené na broušené plošce na bloku motoru tam, kam vedou šipky na obrázku.
Ať nezemřu jako nevzdělanec: To čidlo pod tím číslem, co je to zač? Vedou k němu dva piny. Teplota je na válci, tlak oleje je přesně na druhé straně, takže co to tam soudruzi z NDR umístili za chyták???
radosek přiložený následující obrázek:
Radosek napsal(a):
Takže to číslo tam opravdu je. Je vyražené na broušené plošce na bloku motoru tam, kam vedou šipky na obrázku.
Ať nezemřu jako nevzdělanec: To čidlo pod tím číslem, co je to zač? Vedou k němu dva piny. Teplota je na válci, tlak oleje je přesně na druhé straně, takže co to tam soudruzi z NDR umístili za chyták???
Koukám,že se chlapci NUDÍTE. Jak je venku 3prd.. sněhu,tak se to tady vždycky projeví...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Radosek napsal(a):
To ti asi v tom vasem palubnim pocitaci hlasi,ze mas malo oleje.A musis do znackoveho servisu,aby ti ho dolili.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
To vevis: Vypadá to tak. V katalogu RealOEM je to pozice 16, ale je to tam prsknutý tak nějak neadresně... Každopádně díky!
radosek přiložený následující obrázek:
BIGR napsal(a):
Koukám,že se chlapci NUDÍTE. Jak je venku 3prd.. sněhu,tak se to tady vždycky projeví...
Jo, máš pravdu v tom, že je tam sněhu 3prd. Taky mě ale vadí, že o svojí motorce nic nevím. Když jsem před půl rokem dojel z výletu v dodávce kvůli podělaný regulaci palivového čerpadla, dost mě to na*ralo. Kdybych tenkrát věděl co vím teď, za dvacet minut jedu dál. A co před nedávnem probíraný pitomý spínač "policajta"...? Taky kravina, a zastaví Tě...! Proto lezu, rozebírám a zkoumám co k čemu slouží. Kurňa, tož přece su mehanik, bo ne...??? *pissed*