http://www.motohuricane.cz/ máte někdo s touto firmou nějaké zkušenosti?Už asi dva měsíce se snažím u nich něco koupit na bmw a oni pořád dělají mrtvé brouky.Nechápu
No zkušenost moc né nicméně - když jsem prodával 1150, tak si tam kupující sjednával prohlídku motorky a pán vypadal, že se celkem vyzná. Přišlo mi, že je docela dost vytíženej, takže spíš zkoušet volat, případně se stavit osobně. Tak asi tak
Upravil MALI dne 13.01.2010 18:54
my máme zkušenosti dobré, jen tak komunikace občas trochu vázne, ale když už se to podaří a vše se domluví, tak není problém. Je fakt že je dost vytížený, ale byli jsme tam naposledy v červnu.
Upravil moranka dne 13.01.2010 19:07
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
no všechno je možné , ale ne, to byl žert, vlastně jen poprvé jsem si to domlouvala sama, to jsem kupovala představce na řidítka, ale pak už s ním komuvikoval většinou Petr.
No ví a umí, to se musí nechat
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
moranka napsal(a):
no všechno je možné , ale ne, to byl žert, vlastně jen poprvé jsem si to domlouvala sama, to jsem kupovala představce na řidítka, ale pak už s ním komuvikoval většinou Petr.
No ví a umí, to se musí nechat
Umí tak ,že když mi dělal seřízení,udělal ventily bez vůle. Vytí v převodovce označil za normální a neodstranitelné,ale jiný servis ten problém našel a odstranil (a to normálně BMW nedělají) Motorku už tam nedám i když jsem byl zpočátku spokojený-když ptáčka lapají.........
no někdy je problém se tam dovolat,jinak mi dělal complet výměny olejů na počkání,fčil to dělá doma v takovém malém kamrlíku a motopráce tam stálo všude dost
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Dal jsem tam motorku do opravy, 14 dní žádná komunikace, nakonec jsem se dozvěděl, že mechanik odjel do Chorvatska na dovolenou.
Nakonec byla oprava provedena dobře ( výměna těsnění pod hlavou), ale ty nervy!!