Vondri napsal:
Je roudíl mezi sedlem na Dakara 00-03 a od 04 dál?
Mám rovnakú otázku, pozná niekto odpoveď? :-)
Osobně mě to taky zajímá ,ale pokud to tu nikdo neví je nejlepší zavolat do Inveltu nebo Renocaru tam by to měli vědět jistě a dnes snad jim už i ta ochota nechybí.Nedávno jsem se do Inveltu dotazoval ohledně náplní do př. šavlí 650GS a Dakar a odpověď jsem obdržel.
Dane, to je tvuj Dakar? Peknej... To me prave zarazilo - ten vyhlidnutej kousek ma snizeny sedlo od TT a to bych rad zanechal - tohle co davaj k nadrzi je nejaky standardni? Na tom snizeni vcelku trvam, jsem proste malej.
Išiel som nakoniec na original BMW znížené.... zajtra testujem, ak to bude blbosť, tak sa vidíme v inzercii.... to sedlo od TT vyzerá výborne, mal som na neho zálusk, len tá cena je drsná (ako väčšina TT súčiastok, ale väčšinu už mám )
A chlap v BMW tvrdil že sedlá sedia....
'03 BMW F650GS Dakar '14 BMW F800GS
nevíte, kde bych mohl sehnat to Solo-sedlo?
Kdyz pojedu s babou nechám to klasické to nám oběma vyhovuje, ale kdyz bych jel někam dál sám s partou, to solo bych uvital
I cesta může být cíl...
F 650 GS (2005)
Takže jestli to chápu dobře. BMW originál sedlo je jenom vysoké dodávané k DAKAROVI a nízké dodávané ke klasickému GS. Neorigo bude sólo sedlo + další snížené od TT, Wunderlich? Kdybych potřeboval extra snížené, tak jedině od nich?!
Sedla sou stejný u dakara i normál gs. Samozřejmě šlo při koupi nový motorky chtít snížený.Jsou záměný. Extra snížený z druhovýroby už nebude snížený o moc ale hlavně už nebudeš sedět na polstrování ale na plastu.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.