Nevali se doma někomu náhodou nějaký starý plynový lanko. Přetržený, roztřepený to je jedno. Jde mi hlavně o ten deravej šroub co jde do plynový rukojeti. Povedlo se mi ho zlomit a kupovat kvuli tomu celý nový lanko za 7 stovek se mi opravdu nechce
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Me se ten sroub zlomil taky hned na konci, takze jsem to zavaril. Prekrej si zavit a hlavne lanko, abys neprepalil.
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Coveče čims to vařil? Mam doma Cočko , ale pochybuju že to zvlaládnu. Dyt je to nejeká M5 s dírou to mi asi schoří ne? Jinak lanko si mužu napajet nový to neni problem ho přestřihnout
Spíš mě napada, že na ten kus železa přivařim matičku a do toho teprve ten pruchozí šroub našroubuju ?
Až se doatnu do dílmy tak to skusim heftnout a pak dám vědět.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
Mam Mig welder a nastavil jsem to na nejnizsi hodnotu, kterou se daj varit i tenky materialy. S tou matkou to mas recht, pokud ti nevadi prestrihnout lanko tak je to nejlepsi reseni. Ja si to zlomil blbe tim, ze kdyz jsem zadelaval vidle, tak jsem neprotahnul plyn skrz, ale nechal jsem to okolo a kdyz jsem se pak na silnici otacel, tak to prdlo a pekne jsem ho prorostoval a nikdy jsem tak rychle nehrabnul po spojce
mě to vařit teda nejde. Buhvi co je za slitinu, ocel to rozhodně neni a hořelo to jak papir Takže mi asi nezbejvá než koupit nový a nebo pokus o výrobu, ale to je asi zbytečný
Upravil Honza ofroudak dne 23.01.2010 14:43
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
Jestli si na to hrabnul autogenem na ponorky, tak to se nediv 700 neni zas tak malo, abys neco za hodku nezbastlil no ne?
kdepak. Mam pomerně slušný COčko ,ale tohle fakt neni ocel. Stříkalo to jak hlinik Kouknu ke kamošovi do cikloservisu jestli tam nema neco podobnýho
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
Tak lanko jsem na svém BMW ještě z rukojeti plynu neměl, takže nevím, ale na jawce, babetě a simplu jsem lanko k těm válečkům vždy pájel cínem..... nevim jestli to tady jde, ale stačí třeba plynová pájka, převařená kyselina solná, cín... a drží to jako čert
lanko neni problem. Jde o ten pruchozí šroub co ho drží v "plynový rukojeti" . Jinak lanka si taky pajim a ješte s emi nikdy neutrhlo
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
Ja sem našel jen original bmw. Vzhledem k tomu že ted budu menit obě tak je to docela rána
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
ja to mel taky zlomene a kupoval jsem nove kdyz jsem tocil plyn lital jako na houpacce po vymene neni problem stalo me 687kc v autecu do tydne od obednani bylo doma poslal jsem vin a nebyl problem
ja vim, jenže já měnim lanka jak Toli páčky a prědstava, že ho dycky musim koupit mě děsí. Chvilku si počkejte, já vymyslim něco univerzálního za par kaček
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
Já tedka vymejšlim rychlopal od magury ale jak to bude s lankem to nevím protože většina endur a krosek má dvojitý lanko.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Zkusím to tu oživit. Při předjíždění mi dneska taky ruplo plynový lanko. Proto se ptám, lze sehnat jinde než v BMW a pokud možno, co nejrychleji ? Díky za každou radu...
F 650 GS *2002