Chlapi pročítal jsem a hledal co kdo dáváte za olej. Nejde mi do hlavy proč polovina z Vás dává olej s přívlastkem "4T" abych řekl pravdu jsem z toho docela rozhozenej. Neměl by se tam dávat olej automobilovej když to má suchou spojku? A vůbec, jakej olej přesně tam leje výroce? Díky za radu
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Tak ti tak Novej koukám, začalo to logem bmw a teď olejem a stále dostáváš sodu.Nebylo lepší mít 650 Dakara a chodit na funduro, kde se nic sice neděje dlouhé dny ale nikdo tě tam "nepošle" někam?.Si snad ani to velké BMW nepořídím a nebo to nikomu neřeknu že ho mám
Upravil Dan CB dne 01.02.2010 22:42
Dan CB napsal(a):
Tak ti tak Novej koukám, začalo to logem bmw a teď olejem a stále dostáváš sodu.Nebylo lepší mít 650 Dakara a chodit na funduro, kde se nic sice neděje dlouhé dny ale nikdo tě tam "nepošle" někam?.Si snad ani to velké BMW nepořídím a nebo to nikomu neřeknu že ho mám
nepořídíš - nebudeš mít a nikdo ho do....neposlal
xxx
Dan CB napsal(a):
nepořídíš - nebudeš mít a nikdo ho do....neposlal
Motofrantišku, píšu Tak ti tak Novej koukám, ..........Až napíšu:Tak ti tak Motofrantišku koukám, tak budu moc rád když mi na to odpovíš.
Dan CB napsal(a):
No tak to máš čoveče pravdu
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
by mne zajimalo co delaji admini tohoto fora,vsude jinde by to bylo oznaceno za spam ,uzivatel by dostal ban a prispevek by byl okamzite smazan.pak to tu vypada jak pise Radosek:Zadej si do zdejšího vyhledávače "olej" a máš čtení na dlouhé zimní večery...
BMW GS 1200 adventure a Babeta.
Danes napsal(a):
by mne zajimalo co delaji admini tohoto fora,vsude jinde by to bylo oznaceno za spam ,uzivatel by dostal ban a prispevek by byl okamzite smazan.pak to tu vypada jak pise Radosek:Zadej si do zdejšího vyhledávače "olej" a máš čtení na dlouhé zimní večery...
Co myslíš že dělají choděj do práce jako každej jinej!!!A pokud sis nevšim tak to zde na foru patří ke každému vláknu příspěvku že si ze sebe utahujem!! Spíš by bylo divný kdyby si někdo neutahoval! Když se ti tady nelíbí jdi na motorkáře tam je to lepší!!!
Upravil servisak dne 02.02.2010 17:51
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Novej napsal(a):
Chlapi pročítal jsem a hledal co kdo dáváte za olej. Nejde mi do hlavy proč polovina z Vás dává olej s přívlastkem "4T" abych řekl pravdu jsem z toho docela rozhozenej. Neměl by se tam dávat olej automobilovej když to má suchou spojku? A vůbec, jakej olej přesně tam leje výroce? Díky za radu
Cituji výrobce: značkový HD olej, klasifikace API SF,SG nebo SH vyskozitu si můžeš vybrat běžně SAE 20W-50.Takže tam může být automobilový i 4T/ten nemá molibdenové přísady které zpusobují u motorek s mokrou spojkou prokluzování/ Já používám 4T jenon proto že to potřebuji do do CBR 954 a krosky která má mokrou spojku.Teď už to nemušíš hledat .