Používáte je za jízdy? Já měl nutkání to zkusit a kámoš mě doporučil redbul. Řikal "Ale bacha, pak po tom nemusíš tři dny spát". On chodí do posilovny, a že to na něj takhle působí. Tak si ho takhle jednou na delší cestě dávám a myslel jsem, že nedojedu. Mě se chtělo chrápat jak sviňa po něm. Tak jindy zkoušim semtex, kamikaze a já nevim co ještě, ale vše se stejným účinkem. No, tak od té doby si vozim chleba se sádlem.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Já si jednou po noční dal semtex forte a myslel jsem že to semnou šlehne na benzince.Srdce se mi rozbušilo jako kráva.......Po hodině jsem spal jako dudek
To nealkoholický pivo je dobrý v plechu
To nealko pivo je takový divný. Ale za to pivo je dobrej života budič. Až po jízdě. To se mě chce spát, pak slezu, dám si jedno, druhý, třetí, čtvrtý, pátý........
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Záleží na tom, co je to za značku toho nealko piva. Dlouholetým zkoumáním jsem se ujistil, že mě nejvíc chutná Starobrno a Radegast. Zbytek nic moc-toť můj osobní názor. Jinak energodrinky nemusím-je to sladký jak ho... z nutrie.
Já vypiju dvě kafe za rok a když už si ho dám, tak bych to něm chrápal jak sviňa. Jak po těch drinkách. Jinak to nealko pivo je nejlepší asi ten Radegst. Aspoň zatim z těch, co jsem pil.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi