Pozdravujem chcem sa informovať podľa vašich skúseností akú dámsku prilbu kúpiť jedna sa o kvalitu no hlavne aby bola čo NAJLAHŠIA dobrá rada nad zlato
r 1200 gs - 09
Jestli jde o hmotnost, tak integralku. Vyklapecky jsou vzdycky tezsi.
A jestli jde o hmotnost, kvalitu a bezpecnost, tak za me Suomy. I "levna" rada Vandal je hodne kvalitni skorepina.
Manzelka v ni jezdi uz par let a spokojenost. Ja mel Suomy Spec1, probehla vymena za Schobert C3 a nevim, jestli trochu nelituju..
Vyzkousel jsem toho hodne, u Suomy se nevymacka polstrovani, takze prilba je po letech porad stejna. Nejdrazsi Shark se mi po mesici vymackal tak, ze se v tom nedalo jezdit.
Alda napsal(a):
Jestli jde o hmotnost, tak integralku. Vyklapecky jsou vzdycky tezsi.
A jestli jde o hmotnost, kvalitu a bezpecnost, tak za me Suomy. I "levna" rada Vandal je hodne kvalitni skorepina.
Manzelka v ni jezdi uz par let a spokojenost. Ja mel Suomy Spec1, probehla vymena za Schobert C3 a nevim, jestli trochu nelituju..
Vyzkousel jsem toho hodne, u Suomy se nevymacka polstrovani, takze prilba je po letech porad stejna. Nejdrazsi Shark se mi po mesici vymackal tak, ze se v tom nedalo jezdit.
Dík za info hladal som či je niečo v rozumnej cene kvalite a hlavne váhe a tiež som došiel k suomy no je fajn ubespečiť sa
r 1200 gs - 09
Se Sharkem mám podobnou zkušenost.Oni jsou ty helmy ze začátku velice pohodlné,protože je tam hodně polstrování,ale to se po poměrně krátké chvíli vymačká a helma je najednou o číslo větší
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Moje zena jezdi se Suomi, Spec3? Neco takoveho. Tusim, ze to byla druha z nejlepsich. Kupovali jsme ji asi pred 4 lety a zena v ni najezdila cca 20 tis km. Krom toho, ze vnitrek lehce vysisoval, tak je prima. Jinak ted po peti letech bych asi uz zvolil Arai jako mam ja.
BMW R1150GS MY02