Ahoj, možná trochu předčasné. Napadá někoho, jak půjde odpojit ta dementní přívěra výfuku na 1200GS 2010? Podle toho, co jsem si prohlédl, kabely vedou od výfuku ke krabíčce a z ní někam pod nádrž. Ptal jsem se prodejce a ten říkal, že se už informovali v BMW, co se stane, když to někdo v terénu ulomí. Prý nic...
Mám už totiž nachystané svody a laďák...
Díkec za nápady a rady.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
servisak napsal(a):
Co by se stalo odpojíš lanka a servomotorek tam necháš se točit a je to nee!Stejně je tam jen pro zvuk!
No právě ten servomotorek mne se*e, pojede naprázdno až shoří a pak se stopro blokne CANbus a vyhodí hlášku. Nejraději bych to demontoval celé.
Měl jsem na brzdě svou silniční Yamahu s originál koncovkou s výfukovou přívěrou a potom po montáži laděné soustavy a odpojení a demontáži přívěry. Vliv to rozhodně MÁ...obzvláště v nižších otáčkách má soustava s přívěrou navrch nad laděnou soustavou...takže tvrdit o přívěře, že je dementní, může leda naprostý ignorant...
Dle testů, co jsem četl o nové R 1200 model 2010 je seriová koncovka výrazně hlučnější než předchozí model, takže laděná soustava kvůli zvuku postrádá smysl.
Měl jsem na brzdě svou silniční Yamahu s originál koncovkou s výfukovou přívěrou a potom po montáži laděné soustavy a odpojení a demontáži přívěry. Vliv to rozhodně MÁ...obzvláště v nižších otáčkách má soustava s přívěrou navrch nad laděnou soustavou...takže tvrdit o přívěře, že je dementní, může leda naprostý ignorant...
Dle testů, co jsem četl o nové R 1200 model 2010 je seriová koncovka výrazně hlučnější než předchozí model, takže laděná soustava kvůli zvuku postrádá smysl.
Ty seš teda ale milej...nepochyboval jsem o smylu a funkčnosti té přívěry, nicméně je umístěná docela nízko, takže první brod popř. šutry a je v pánu. Btw rozhodně bych neporovnával origo zvuk byť s přívěrou s otevřenými svody a laďákem, to bys mě teda dojal, pokud myslíš, že je to stejný...
servisak napsal(a):
Nepojede neboj on bude chodit jen sem tam! A právé když ho odpojiš tak to bude hlásit chybu že servo je K.O
jo, a z toho žlutýho trojúhelníčku servo KO mě za hodinu jebne, to půjde...
kámoš má Haryka taky s přívěrou a slavnostně si přivezl z Harleye za osm kil drátek kterým propojí kontakty přes stávající konektor a přívěra je furt otevřená a chybu nikde nic nehlásí.
Holt to nemá spodek ale jede to o chlup víc