Zajima me zda kdyz jste delali STK jste menili gumy na ofiko rozmer a nebo vam to proslo s rozmerem co dela Mitaska? Pokud to proslo tak ktere STK. Mame 650 a 1150 a obe maji Mitas gumy a ty maji trochu jiny rozmer nez je psane v TP.
3/6 Marines SEMPER FI
A myslíš si že když tam bude dobrej vzorek že si toho někdo všimne? Ja jsem na STK dost často a nikdy mi to nekontroloval ! Samo že když dáš nejakou brutalní změnu tak ho to trkne! Ale pokud máš vzadu 140 místo 150 nevšimne si!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Určitě záleží na koho natrefíš.Zrovna tento týden jsem byl na STK a viděl jsem ,jak vyrazil Mitsubishi offroada kvůli gumam a to byl jen na evidenční kontrole.
rubigs napsal(a):
Určitě záleží na koho natrefíš.Zrovna tento týden jsem byl na STK a viděl jsem ,jak vyrazil Mitsubishi offroada kvůli gumam a to byl jen na evidenční kontrole.
No tak pokud tam měl nějaký špalky tak se ain nedivím! A je to jak říkáš kdzž se technik blbě vyspinká je to na přeshubu!!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Byl jsem loni na Proseku - ani jsem nejel dovnitř, přistavil jsem Bobše před halu, technik kouknul jestli svítí, bliká, zkontroloval čísla a - další dva roky klid. Na gumy kouknul akorát zběžně, jestli nemám slajky. Ovšem pravdou je, že se na to spolehnout nedá. No a to jsem tam byl s 3 měsíce prošlou stk. Majitel předtím preferoval prosinec Já počkal na dubenLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
pánové pridam Vam skusenost zo SLovenskej STK, nech mate prehlad ako to chodi u nas
bol som 2 krat a vzdy ma skontrolovali do puntiku, od povinnej vybavy cez lekarnicku az po brzdove momenty a teda to skusanie brzd je celkom prca, hlavne zadnej
oba razy mi technik vytkol pneu Mitasky, ale vzdy sme sa slusne dohodli bez akychkolvek uplatkov, len mi povedal, ze keby daco tak som pri STK mal obute spravne pneu.
Naposledy som mal nejak rozstelovany svetlomet, ale panko bol v poho, vytiahol vercajch a osobne mi to nastavil do zhodneho stavu
Tymto pozdravujem STK Nove Mesto nad Vahom a bodaj by vsade boli tak prijemne profesionalny
Ivo Bohuslav napsal(a):
STK v Brandýse n/Labem v areálu Auto Škoda Panoko. Byl jsem tam s Mitaskama a ani na to nemrknul.
Zajimavy, ja tam byl na evidencce a Mitasky mi prave vytknul, a upozornil mne,at si na STK nazuju spravny rozmer. byl to takovy pan s plnovousem....
Aktualne 1250 GSA HP