Zdar motorkáři, dostříhávám video z Rumunska a chybí mi ještě jedna písnička kterou bych do tohoto videa vložil.Prosím o dobrej tip na nějakou hezkou motorkářskou písničku.:-)
ACDC - highway to hell
Bon jovi - blaze of glory
Bon jovi - lost highway
Bon jovi - dead or alive
Steppenwolf - born to be wild
Guns and Roses - welcome to the jungle
je jich fakt moc
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Dan CB napsal(a):
Zdar motorkáři, dostříhávám video z Rumunska a chybí mi ještě jedna písnička kterou bych do tohoto videa vložil.Prosím o dobrej tip na nějakou hezkou motorkářskou písničku.:-)
já mám rád U2 a docela se hoděj ke všemu, vždycky se dá najít nějakej refrén, kterej se tematicky hodí...
někdy ale chceš něco....jiného než klasické TIR country nebo rock
jak to vypadá v praxi------> "GR2MA" na youtube -
na videu Tajine a El Fna jsou hlavně cool Lighthouse Family
pokud se ti náhodou líbí hudba na videu Kebab...... chichi.... jenom soukromou zprávou
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
YouTube Video Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Samá lepší hudba , děkuju za typy, protože se budou do budoucna hodit.Určitě si také něco točíte a přijde okamžik že potřebujete nějakou prima vhodnou mp3 na pozadí vašeho zážitku.TAKŽE POKRAČUJTE DÁL ať je v budoucnu kam sáhnout
Už keď sme pri MP3....aké používate sluchátka do blembáku aby to netlačilo ? Mne moja Uvexa sedí jak prdel na nočníku a mám pocit, že veľa priestoru na sluchátka neostáva = po veľmi krátkej dobe by ma šialene boleli uši ...tak bábo raď
Glock-plastik fantastik :-)
Jejich blues se sólem na motorovou pilu nemá chybu!!!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /