Asi před dvěma týdny přibylo zatím do bráchovy garáže, ale jak sleze ta bílá potvora, tak do mého doupěte, žlutavé 1200 GS, r.v.2007, na pro Padeho známé, protože on prý byl první, kdo na něm vyjel. Podobnou motorku nekupuji běžně každý týden, tak jsem se usmyslel, že ji dám havarijně pojistit. Jaké kdo máte zkušenosti s pojišťovnami na našem trhu, cenami pojistného a případně
"ochotou" při pojistném plnění. Předem díky za odpovědi a už se nemůžu dočkat, až vyzkouším to, co tady všichni dobře znáteLaďous
Díky moc, mně to spočetli na skoro 17 a zdálo se mi to moc. Ještě na tom trošku zapracuju a třeba se ještě něco povede sundat.
Hezky srůstej!!!!!
Laďous
ladous napsal(a):
Asi před dvěma týdny přibylo zatím do bráchovy garáže, ale jak sleze ta bílá potvora, tak do mého doupěte, žlutavé 1200 GS, r.v.2007, na pro Padeho známé, protože on prý byl první, kdo na něm vyjel. Podobnou motorku nekupuji běžně každý týden, tak jsem se usmyslel, že ji dám havarijně pojistit. Jaké kdo máte zkušenosti s pojišťovnami na našem trhu, cenami pojistného a případně
"ochotou" při pojistném plnění. Předem díky za odpovědi a už se nemůžu dočkat, až vyzkouším to, co tady všichni dobře znáte
mam celorocni Koop... a vcetne povinneho platim tusim 13500 rocne
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
mám 12tku, rok výroby 2005. právě jsem ji pojistil u Koop. HP sezóně, PR celoročně, celkem za 10 300 Kč. Pokud chceš kontakt na šikovnou makléřku, tak mi napiš.
Upravil lochman dne 24.02.2010 10:21
Už je to hotové za 12k, tak už jen aby slezla ta bílá mokrá teď už špinavá sra..., se mi fakt už klepou ruce i kolena !!!!!! Teď jsem motorku tři dny neviděl, tak ten absťák zítra musím napravit
Ale ještě k tématu. Překvapuje mně, že koop tohle vymyslela a není jiné instituce, která by ji konkurovala, a že jinak jsou si pojišťovní produkty celkem podobné, přitom lidí, kteří nějakou podobnou pojistku shánějí je hodně velká kupa, si myslím.
Moc Vám všem díky za rady!!
Laďous