...ak budeš kupovat origo ram tak budeš potrebovat aj druhe plastove čierne podložky dole a myslim aj ešte nejake drobnosti ktore su v nutri tych plastou
Plégo z GSA jsem na GS nedávno dával - podložky a tyč jsem měl u pléga a víc potřeba nebylo. Ty podložky tam podle mě jsou stejně jenom kvůli tomu, aby se to plégo neodřelo od tý tyče. Jak moc to funguje nevim, páč jsem to ještě nevyzkoušel. Teď přemýšlím, jestli tam mám dát ještě ty boční deflektory nebo ne. Dostal jsem je k plégu, ale je to hrozná opičárna a nechce se mi vrtat do originál plastů I když dle rad zde na fóru je to funkční
Já dal tohle od Wunderlicha http://ctr-parts....detail=294 a tam už bylo vše součástí i s přídavným rámem a hleavně jsou to dvě plexi v jednom, malý do terénu a komplet obě na cestování
BMW R 1250 GS Exclusive
Ludo46 napsal(a):
Já dal tohle od Wunderlicha http://ctr-parts....detail=294 a tam už bylo vše součástí i s přídavným rámem a hleavně jsou to dvě plexi v jednom, malý do terénu a komplet obě na cestování
No vypadá pěkně, ale za tu cenu bych měl dvě starší z Adventůry i s tou vzpěrou a deflektorama
No vzdyť to jsou dvě plexi, pravda jedno menší a jedno větší Kupuju radši nový, když to finance dovolí, mě se to hlavně povedlo na podzim koupit v akci za 6125.
Upravil Ludo46 dne 24.02.2010 13:14
BMW R 1250 GS Exclusive
Ludo46 napsal(a):
No vzdyť to jsou dvě plexi, pravda jedno menší a jedno větší Kupuju radši nový, když to finance dovolí, mě se to hlavně povedlo na podzim koupit v akci za 6125.
Máš pravdu Taky bych kupoval nový kdyby to šlo, ale ty doplňky jsou šíleně drahý. Já to koupil jetý (plégo bylo úplně jako nový) s tou tyčí i deflektorama za 4000,-Kč. Blbý je, že se mi začíná líbit Desierto a to je fakt raketa No snad to plégo bude OK.
Ahoj MALI,
ja by som to "(plégo bylo úplně jako nový) s tou tyčí" a príslušenstvom kúpil. Deflektory už mám. Ponúkni cenu, možno ti to pomôže rozhodnúť sa pre Desierto.
saki napsal(a):
Ahoj MALI,
ja by som to "(plégo bylo úplně jako nový) s tou tyčí" a príslušenstvom kúpil. Deflektory už mám. Ponúkni cenu, možno ti to pomôže rozhodnúť sa pre Desierto.
saki
Ještě jsem to ani nevyzkoušel, takže zatim neprodávám. To desierto má takovej agresivní vzhled - je pěkný, ale jak je to s ochranou větru netušim Jestli to plégo hodně sháníš, tak napiš Parinovi a třeba Ti něco sežene
Mali, mám zkušenost bez i s bočními deflektory a mohu řící, rozdíl v tom je. Deflektory skutečně chrání před výřením vzduchu nad nádrží. Mám ale zato, že jsou na GSA hlavně proto, že má nádrž širší než GS. Tedy že u GSa jsou aerodinamickou nutností.
Charlie napsal(a):
Mali, mám zkušenost bez i s bočními deflektory a mohu řící, rozdíl v tom je. Deflektory skutečně chrání před výřením vzduchu nad nádrží. Mám ale zato, že jsou na GSA hlavně proto, že má nádrž širší než GS. Tedy že u GSa jsou aerodinamickou nutností.
Charlie
Dík za názor Asi je tam zkusim nějak přilepit a vyzkoušim to.