Koupila si novou 1200 Adventůru, že se tu o ní píše? H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal(a):
Koupila si novou 1200 Adventůru, že se tu o ní píše?
Ne, jenom pár deka nějakýho zlata a snad i bronzu nebo čeho...
Vážně, je fakt famózní a hlavně bojovnice. Přeji jí to
Tak to jó. To jsem viděl. Je to naše hvězda.
Má medailí, že bude chudinka platit na letišti palivovej příplatek.H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
No hlavně nakopala prdel (pardon, ale slušně to říci nejde) Jágrovi, jak před časem prohlásil, že od něj dostane autogram jen tehdy, když vyhraje medaily... Hoši předvedli zase výkon, to je děs... Jinak další dík patří naší mužské štafetové čtveřici...
xhackerm napsal(a):
No hlavně nakopala prdel (pardon, ale slušně to říci nejde) Jágrovi, jak před časem prohlásil, že od něj dostane autogram jen tehdy, když vyhraje medaily... Hoši předvedli zase výkon, to je děs... Jinak další dík patří naší mužské štafetové čtveřici...
No, může kotrovat tím, že si autogram vezme, až přiveze Jágr medaili Neviděl jsem jak jela, ale záznam si nenechám ujít. Taková hubenina a jak jí to jde Je to dříč a má můj obdiv.Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
xhackerm napsal(a):
No, může kotrovat tím, že si autogram vezme, až přiveze Jágr medaili Neviděl jsem jak jela, ale záznam si nenechám ujít. Taková hubenina a jak jí to jde Je to dříč a má můj obdiv.
je mozny, ze je Sablikova zatim nejuspesnejsi atletka her?
http://winterolympics.external.bbc.co.uk/speed-skating/medals/2010-medalists/index.html#Level3Menu
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
xhackerm napsal(a):
No, může kotrovat tím, že si autogram vezme, až přiveze Jágr medaili Neviděl jsem jak jela, ale záznam si nenechám ujít. Taková hubenina a jak jí to jde Je to dříč a má můj obdiv.
Já to večer sledoval a měl jsem málem zástavu *** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
A to bydli jen par metru ode me.Budu muset na navstevu, az ten humbuk trochu opadne... A tu halu ji maji stavet asi 100m od nas za barakem, tak at uz to stoji, brusle mam nervozni jak sanky v lete...
Upravil Rhinoceros dne 26.02.2010 08:28
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Rhinoceros napsal(a):
A to bydli jen par metru ode me.Budu muset na navstevu, az ten humbuk trochu opadne... A tu halu ji maji stavet asi 100m od nas za barakem, tak at uz to stoji, brusle mam nervozni jak sanky v lete...
Prý se tam bude jezdit i ledová dráha na moto, tak brusle prodej a nastřílej hřeby do gum..