Bino,samo,že budu fandit vám.
Ale náš hokej,to je docela běs.Je to jen o štěstí a to je asi špatně.Viz.http://hokej.spor...abety.htmlDokud bude ropa,budu jezdit BMW
abbe ďakujem nevieme na vás zahrať a mal som česko za to že pôjde do finále no je to naozaj hodne aj o šťastí , Kanada dnes bude hrať ako bez duše len nech hrajú finále ináč sú v .... a obrovská hamba ale aspoň to dude DÚFAM fajn zápas r 1200 gs - 09
Taky vam fandim. Vstavat kvuli vam ale uz nebudu Za posledni tejden jsem se vubec nevyspal Tak mi dej potom vedet, jaxte dopadli. Tak at si zahrajete s amikama o zlato. Ted akorat dohrali s finama, kde se suomi pekne trapili. Amerika by nas bohuzel asi rozstrilela jeste hur nez je... Tak drzme palce Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
pěknej zápas kluci slovenský škoda že to nevyšlo, fakt jsem věřil že kanadu můžou porazit. dokonce jsem na to vsadil ticket. No nic, držim palce v boji o bronz ------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Páni ďakujeme za podporu no musím povedať že hádam to fínom naložíme aj ked kanada na konci nevedela kam skočiť škoda že sme tak nemákli aj druhú tretinu *pissed*
samo že nechcem zabudnúť a blahoželám vám k úspechu Šárky Záhrobskej zajazdila super r 1200 gs - 09
Tak jsem na to koukal,ti Finové Vám taky nejdou.Škoda že jte si nechali naložit ty 4 goly,po tom co jste vedli 3:1.Druhá třetina se Vám povedla,to byl hezkej hokej.