Ahoj kamarádi.Dneska při projížďce na Erichovi jsem si všimnul,že mi z přepákování u zadního tlumiče lehce odkapává olej.Je to tak 4-5 kapek po jízdě.Pak zase nic,dokud na mašině zase nejedu.Tělo tlumiče je pod pružinou umaštěný a zaprasený.Stalo se to někomu z Vás? Popřípadě co mě čeká a nemine?
A jestli budu muset tlumič vyndat a opravit,zvládnu to sám?
Díky.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
taky se tu řešila repase tlumiče,že jo?
Na kolik to vyjde?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Glock7 : Díky
Profesor : za kolik by jsi ho eventuelně nechal ?
Upravil Kubrt dne 28.02.2010 21:03
čau nechal sem si teťka dělat repas centrálního tlumiče a vyšlo to na 2500,-
a nechal sem si to dělat u tohole týpka
http://www.firmy.cz/detail/1332632-antonin-prochazka-cercany.html
servisak napsal(a):
Nic nekupuj vyndej to a hodíme to do Čerčan k Procházkoj a máš to!
Tenhle pán šikula mě ho dělal taky sice nemá moc času ale udělal to na jedničkui mi to tam zpřeházel na tvrdsí odskok, jezdim hodně naloženej je to šikula
servisak napsal(a):
Nic nekupuj vyndej to a hodíme to do Čerčan k Procházkoj a máš to!
Tenhle pán šikula mě ho dělal taky sice nemá moc času ale udělal to na jedničkui mi to tam zpřeházel na tvrdsí odskok, jezdim hodně naloženej je to šikula
Proto to píšu Procházku znám dělá nám tlumiče na motokros! A navíc znám Kubrta osobně! Asám víš jak to je koupíš jetej tlumič a taky třeba budou v regále dva co tečou!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Kurde, 2500 ,- to zní hodně dobře! O víkendu se pokusim ten tlumič vyndat a cinknu tomu chlapíkovi do Čerčan.Díkes klucí.
čeče,to nevim...
Ale co vím,tak je to,že v pondělí odvážim tlumič do Čerčan
tvl, 3 tejdny na něj budu čekat...to musim nějak popohnat
Tak a už ho mám doma a zítra ho namontuju na Bawce.Konečná cena je 3150 ,-