Vložena nová anketa "Ohodnoťte stránky bmwgs.cz za rok 2007 (jako ve škole)...". Můžete nás oznámkovat, jak se Vám líbí stránky a celé jejich působení.
Nechci Vám tu mazat med kolem...však víte , ale musím říci, že stránky bmwgs.cz jsou mé nejoblíbenější...
Sice nemám tolik času, abych sem nějak hojně přispíval, ale často sem chodím, buď pro inspiraci či jen tak.
Považuji je za nejlepší stránky o motorkách vůbec, nejen po grafické stránce, zpracování, uživatelské přívětivosti atd., ale taky díky lidem, kteří sem chodí
Teď si ještě konečně splnit sen a pořídit vysněného brambora a budu šťastnej člověk.
Chci Vám všem, kteří se na těchto stránkách podílíte buď autorsky, či jen "jako" přispěvatelé popřát mnoho štěstí a zdraví i v tom roce příštím, ať je tento web i nadále tak dobrý, jako je, protože lepší už snad ani nemůže být.
Tož tak.
Upravil Geralt dne 21.12.2007 21:00
Tak Shimi,dobře si to rozmysli s tím bavorem,to je jako svatba-na celý žvot
Ale vážně.Teď k webu.Dobrý,dobrý,dobrý.Už chodím dost málo na pražské BMW a taky dost málo na Grima,občas na motorkáře.Tady mám všechno.Doufám,že se potkáme na srazíku BMW.Znám vás jen podle jména.Taky byste si mohli dát fotku do toho,no do toho vokýnka tady.Nestyďte se.Vypadáme skoro stejně.Jsme lidi.
Do dalšího roku přeju Vám všem a vašim blízkým, velkého ducha, ať se umíte radovat z malých věcí,ať neztratíte soucit a humor.abbe
Upravil abbe dne 21.12.2007 23:35
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
Zdravím, musím se přiznat, že jsem na těchto stránkách téměř denně, někdy i několikrát , to mluví samo za sebe. Taky to je tím, že několik lidí znám osobně a názory okolo našich motorek mě zajímají. Jen bych potřeboval poradit s tím vkládáním fotek, jestli na to má admin. nějaký klíč, tak bych to uvítal, hlavně u inzerce. Též si myslím, že by stálo za to uskutečnit sraz, kde bychom měli určitě o čem mluvit.
Zdravím Ivoš z HK.
Když to shrnu, tak nejčastějším problémem je název souboru. Pokad obsahuje mezeru nebo české znaky, tak nastane chyba a nedojde k připojení fotky. Jinak maximální velikost fotky je nyní pomalu 300 kB. Systém neobsahuje nějakou konverzi a pokud by se vkládaly i větší fotografie, pak by lidem s pomalejším připojením se stal web hodně nepraktický. Každopádně pokud to jde a mám čas, tak se snažím s vložením fotky pomoct, nebo pokud ji zašlete na info@bmwgs.cz, tak ji ke zprávě připojím.
A nebo není problém mi fotku poslat na mail,já ji tam vyvěsím.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Přesně jak říká ivo, i já sem chodím pokud možno denně, někdy i několikrát, byť to tady povětšinou jen čtu. Souhlasím i s názorem abbeho, že na jiný stránky, který jsem dříve navštěvoval, už teď tajk často nekoukám. Takže se taky těším až vás poznám osobně.
Jinak co se týče fotek,tak já se to naučil přes imageshack.us a jinak to ani dělat nebudu a myslim si, že je to i docela jednoudchý.
Celkově tenhle "náš"web je přehlednej a kdo si zvykne sem chodit pracidelně, nic mu neuteče Tož tak a hezký svátky.
Pro swata ještě jednou: Hezký swátky
Když jedu, tak jedu.
Jsem tu denně. Stránky jsou super, super, super
Taky sem chodí fůra prima lidiček, dost jich osobně znám a těším se, až poznám další.
Je výborný, když si lidi se stejným koníčkem dovedou sdělit rady, nápady, zážitky nebo jen chtějí tak trochu pokecat. Tenhle web to všechno splňuje.
Takže - JEN TAK DÁL
Nejsem tu sice dlouho, ale stranky jsem prosel tak nejak cely, pripada mi ze jsou tu super lidi, kteri vedi o cem mluvi.
A vlastne i diky vam mam ted GS, protoze kdyz jsem se tu objevil prvne, porad jsem vahal mezi GS a Varanem.
Takze me tenhle web pomohl urcite hodne, diky!
Hm, ja vlastne taky chodim denne, nebo jen vyjimecne chybim. Proc asi?
No krome toho, ze si nejak udrzuji kontakt s byvalou vlasti [ja vim vlast je jenom jedna vzdycky, rodna hrouda je jenom jedna a ta je na liberecku], tak hlavnim duvodem je, ze zde zatim nedoslo k zadnemu nedorozumneni, hadkam, snobactvi a vytahovani. Ano, mame vice mene stejne motorky, ale kazdy je zna jinak, nekteri z cest, nekteri off road, jini je maji alespon na male projizdky, co jim cas dovoli. Jak je videt, tak dobra atmosfera je ten spravny tmel. Mame tady i TT odbornika, ktery to [postovani] dela hlavne z lasky k masinam a z kolegiality, az na druhe rade z "profesionality". Mame tady lidi ruznych kapes, ruznych urovni technickych znalosti BMW, ruzneho vzdelani a dokonce [chran Marx] i ruzneho pohlavi ....---.....ale presto zatim nikdy nedoslo k zadne slovni inzultaci. To je podle mne to nejdulezitejsi. Ze ma s tim admin jiste spousty prace je jasne a zaslouzi si, aby se mu to nejak navracelo [treba banner a podpora z reklamy, at uz jako pomoc k provozovani stranek - web hosting atd., nebo -proc ne- mirny zisk jako odmenu za tu snahu a stravene hodiny]. Proto nejsem vubec proti tomu, aby bylo treba i vice reklam, bude-li potreba [stejne beru 40% provizi .
V nasem zdejsim reckem foru jsem moderator, cili pomaham udrzovat dobrou atmosferu, tady na jihu jsou lide usmevavejsi, ale taky hadavejsi a lehce dojde z horkokrevnosti k problemum [vite ty italske filmy jak u stolu hulakaji vsichni najednou jeden pres druheho?- tak 10x vic je to tady, cha cha], ale tady na tom ceskem vlastne funkce moderatora ani neni treba, byl by bez naplne prace jak se rika...
Proto se mi tady libi, ma to uroven lidskou, nemluvi se o penezich, nikdo se nad nikoho nevyvysuje, nikdo nikym nepohrda a neohrnuje nos. Toho si vazim.
Ani jsem nevedel, ze jsou [jak tady ted ctu] i dalsi clenove, kteri casto ctou [ale vzacne se zucastnuji], ale protoze nepisou, ani o nich tak moc nevim. Tyto cleny bych rad poprosil, aby se zucastnovali aktivneji i psanim. Kazdy nazor je dobry, nejde jen o to, ze "kdyz nevis, nepises", ale debata je pestrejsi a casto i "blba" otazka je zacatek pekne diskuse. Nejde jenom o odborne znalosti, to bychom za chvili skoncili, az si napisem vse kolem svicek, riditek, kardanu a vyfuku, muzeme koncit dokud nevyjde novy model a zase dokola. Jak vidime, piseme i o cestovani, vtipy a jina "nemotorkarska" tematika. Proc ne? Proc bych mel tady cist o BMW a jinem ceskem foru o anekdotach, na jinem o pocasi a na jinem o rumu? Tady je to vsechno. [Vidim ze se pokorne vyhybate politice a Sparta v. Slavie...]
Takze, aktivni i pasivni clenove vsech zemi....spojte se. [si to pamatujete este?]
Preji do dalsiho roku tu samou dobrou atmosferu a co si prejete, at to utrzite
Upravil Doc dne 22.12.2007 14:29
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Díky moc za vaše reakce, zejména za ty od "Doce". Moc mě i všechny spoluautory potěšily Vaše slova a je to takové krásné povzbuzení do další práce. Anketa ale ještě nekončí.
Tak kromě dvou nelichotivých známek se hodnotíte stránky velice kladně. Kontaktoval jsem oba hlasující, kteří dali špatnou známku, v jednom případě se jedná o Angličana a z největší pravděpodobností nerozuměl otázce . Od druhého člověka mě zatím nepřišla odpověď.
Je zde nyní nová anketa: Kolik kilometrů jste v roce 2007 najezdili na motorkách? Tak doufám, že někdo najel méně, než já Já jsem najel 4044 km a to největší podíl má moje cesta do Rumunska.
Já najel loni 13364 km. Mají na tom podíl dvě dovolené, které se nakonec vubec nekonali. Ale jak se řiká všechno zlé je na něco dobré a apon jsem loni doplatil motorku a už je na 100% jen a jen moje. A další roky spolu nás teprv čekají. Budeme spolu doufat aby byli lepší.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Jsem tady taky rád, vzhledem k tomu, že jsem majitel bawora zatím jen půl roku, sbírám rozumy, zkušenosti s motorkou a postřehy. Doufám, že Vás všechny poznám i osobně někde na road nebo na sraze. A Milosi, pro málo času jsem na báwu ujel od nova jen 4000km. Letos se ale polepším.P.