Občas takhle jezdime po místech kde se točil nějaký film. A obzvlášt se nám líbí vesničky, městečka, zříceniny a tak. A ted jsem si koupil film "Ať žijí duchové" a nevim co je to za hrad (ve filmu zvaný Brtník) a městečko. Nemáte někdo tuchu???
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
http://www.tipyna...kovec.html
Upravil zmijon dne 23.12.2007 10:25
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Hele Cycli, ta hospoda je taky přímo v Křečovicích? Já tam onehdá taky byl a fotili jsme se u autobusový zastávky na návsi. kousek od JZD a myslim, že ta zastávka byla naproti Otíkovi. jo a taky tam kousek byla ta stodola jak do ní boural doktor fotky nějak nemůžu najít, páč to je z dob co ještě nebyli digi a já jsem holt bordelář
Upravil jenca dne 23.12.2007 10:51
Když jedu, tak jedu.
To je vjezd do JZD a napravo hospoda, nalevo jsou ty vrata co rozbil Hrušinský (nejsou vidět) a za zádama je Rákosníkův barák a čekárna. Je to tam všechno po kupě. Jen ve vjezdu do JZD není ten nápis JZD Neveklov.
Cycli přiložený následující obrázek:
[50.88Kb]
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
jo tak ty hsopody jsem si ani nevšimnul. Nebo možná jo, už nevim, už to je nějakej rok. Možná už 8
Upravil jenca dne 23.12.2007 15:41
Když jedu, tak jedu.
Dotaz na Zmijona a Holubba. Kucíííí u vás se natáčel film co dávali včera v bedně a to " Stůj nebo se netrefim". Točilo se to v 5 vesnicích kolem Moravských Budějek. Jevišovice - zámek, Střelice a na druhou stranu od Budějek Jackov, Rácovice, Třebelovicve. Která je ta vesnice jak tam stáli s těma hajzlama banderovskejma na tý návsi do kopečka s kašnou? Ta kašna tam je nebo tam byla uměle vytvořená pro film? A kde je ta drážní budka u závor jak tam hráli tu dámu nebo co to bylo? Ta se mě teda zdála polistyrénová, tak nevim jestli vubec někde je.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Ještě se taky chystám ke Zvíkovskému podhradí do Varvažova a Nevězic. Tam se točil film " Je třeba zabít Sekala" Znáte to tam někdo?
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
ta bouda byla postavena v racovicich tam je jen plchova zastavka jinak ten zaber s kasnou nevim nevidelsem to vcera
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Už jsem tady v nějakém jiném vlákně dával obrázky u nás v Plzni, kde se stala kauza Kájínek. Taky to bylo ve filmu o něm. A třeba ty Hoštice, to je prostě klasika, tam by se měl zastavit každý motorkář...