Od vcera se nemuzu dostat na tyto stranky ani pres ff ani ie, ted jsem to zkusil z mobilu a ok. V prohlizeci jsem dal vymazat cookies a restartoval,ale stale se mi stranky nenactou,jinak mi internet jde normalne. Nestalo se to uz nekomu,popripade nemate radu co s tim muzu udelat?? Diky
zkus v cmd (nebo jak se tomu na windowsech rika, prostě v příkazové řádce (bash/shell)): ping www.bmwgs.cz____________________________
Garáž: * BMW F650 GS Dakar '00 * ČZ 175/450 '63
JanVan napsal(a):
zkus v cmd (nebo jak se tomu na windowsech rika, prostě v příkazové řádce (bash/shell)): ping www.bmwgs.cz
ale ale.. tady nekdo umi se shellem? 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
to je na stejnem serveru
Upravil hicks dne 08.03.2010 19:28
17 cm
cgi.cz mi teda taky nejede. Kdyz dam ping na bmwgs.cz tak to pise pinging hel.cgi.cz....kazdopadne mi to nejede a vsechny jiny stranky mi jdou normalne
lysak napsal(a):
ping na bmwgs.cz mam stale timed out,treba seznam.cz mam stale 14ms. Tak nevim kde muze byt chyba
ja vam tu pisu, ze je ping ZAKAZAN...
17 cm
lysak napsal(a):
cgi.cz mi teda taky nejede. Kdyz dam ping na bmwgs.cz tak to pise pinging hel.cgi.cz....kazdopadne mi to nejede a vsechny jiny stranky mi jdou normalne
hele.. to vypada jako na nejake pravidlo na firewallu...
pripadne porucha peeringu...
a) co Ti pise toto prosim?
http://nastroje.lupa.cz/moje-ip-adresa/
kdyztak do vzkazu nebo mailu.
jede Ti
www.master.cz
?
17 cm
Přiznám se, že vůbec netuším, proč ti to nejde. Nemůže ti to blokovat nějaký antivir nebo naistalovaný firewall? Zkus si nastavit tyto DNS Servery: 208.67.222.222, 208.67.220.220.
Ale fakt nevím. Je zde ještě někdo, komu to třeba z práce funguje a doma ne? Co máš vlastně za operační systém a jaké připojení k internetu?
Milos napsal(a):
Přiznám se, že vůbec netuším, proč ti to nejde. Nemůže ti to blokovat nějaký antivir nebo naistalovaný firewall? Zkus si nastavit tyto DNS Servery: 208.67.222.222, 208.67.220.220.
Ale fakt nevím. Je zde ještě někdo, komu to třeba z práce funguje a doma ne? Co máš vlastně za operační systém a jaké připojení k internetu?
jj.. to pripojeni at sem urcite napise.
Uz jsem mu dnes napsal PM at pripadne restartuje DSL modem..
17 cm
Aha... jsem zvyklej, ze jak mam problemy se siti, tak automaticky ping... A taky bych to videl na firewall nebo nejakou detskou pojistku (mozna)
Hicksi, jak uz jsem Ti psal drive, Tva domena cgi.cz je zarazena v jednom seznamu (trustedsource) "spamovacich" a "reklamnich" serveru. Ja se na cgi.cz z prace nedostanu, nas firewall mi Te klasifikuje jako "Web ad domain" a zablokuje.
randolf napsal(a):
Hicksi, jak uz jsem Ti psal drive, Tva domena cgi.cz je zarazena v jednom seznamu (trustedsource) "spamovacich" a "reklamnich" serveru. Ja se na cgi.cz z prace nedostanu, nas firewall mi Te klasifikuje jako "Web ad domain" a zablokuje.
Mozna ze jiny filtr, ktery registruje IP adresy a ne domenove nazvy, mu takto blokuje vsechny stranky ze Tvych serveru.
no nevim, to je trochu pritazene za vlasy.. navic uprimne receno, vseruznych databazi je dnes po svete nezmerne mnozstvi, ale obecne s timhle moc problem nemame.
Pokud by byl ban na IP v nejake rozsirene databazi, delo by se to tu asi uz hodne lidem.
---
jinak tem bu*nam na McAfee uz jsem psal, samo bez reakce...
17 cm
Pripojeni mam ADSL od O2, jedu na WIN 7.
Kazdopadne vecer nevim co presne s tim Hicks udela(vypnul firewall,nebo co),ale jelo mi to. Rano opet nic.
Restartoval jsem i modem a momentalne mi to jede,tak ze by to bylo modemem a nemohl jsem se dostat jen na tyto stranky? Kazdopadne uvidim,jeste se mi to nikdy nestalo,snad uz to vydrzi bez problemu
Diky za rady.
Me uz se taky stalo,ze jsem se nemohl dostat pouze na tyto stranky.Normalni pocitac,pripojeni prez pevnou linku.Vyresilo to vytazeni modemu ze zasuvky uz nevim na jakou dobu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!