Remus511 napsal(a):
Nezdá se mi to... Určitě ne na motorku která bude mít 150kg...
Tak na videu tim uvazuje 250 2T a ta váží 98 kg. a proč by to nefungovalo myslím že bych tomu věřil víč než kurtám a všemu možnému tohle máš hned a zvladneě to uplně sám!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Motorku si taky vážu sám. Nezapomeň, že stupačku proťal nějakým aretačním kolíkem, takže u běřné moto problém. A stejně nevěřím, že to při brzdění odvede stejnou práci.. Vždy vážu 4 kurty á 5tun a jsem spokojen
Kozu bych tim možná přivázal, ale určitě né nějakého mazla a už vůbec ne pekelnej stroj *** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
neboj že to není ozkoušený a když se podíváš dal na jejich obchod mají tam ruzné typy těch bazmeků! ja si myslím že to nasadí na stupačky utahne a jen zajistí kolíčkem proti otevření nic složitého!! Nevím je mi to jedno motorka na vlek nepatří... servis a diagnostika BMW Motorrad
LUKES napsal(a):
remusi nikde jsem neuváděl že moje motorka váží 150 kg, ani to že mám běžnou motorku.. seš zase nějak moc rychlej (a chytrej)
Já tomu prostě jen nevěřím.. Nic víc, nic míň. Je pravda, že vozím motorku s váhou 200kg.. Co ti budu povídat, mě se to nezdá, ale nápad to není špatnej..
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
servisak napsal(a):
neboj že to není ozkoušený a když se podíváš dal na jejich obchod mají tam ruzné typy těch bazmeků! ja si myslím že to nasadí na stupačky utahne a jen zajistí kolíčkem proti otevření nic složitého!! Nevím je mi to jedno motorka na vlek nepatří
Abych si koupil transportéra,ne? *** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
servisak napsal(a):
neboj že to není ozkoušený a když se podíváš dal na jejich obchod mají tam ruzné typy těch bazmeků! ja si myslím že to nasadí na stupačky utahne a jen zajistí kolíčkem proti otevření nic složitého!! Nevím je mi to jedno motorka na vlek nepatří
Abych si koupil transportéra,ne?
Myslíš T5 jedině ale ja tam toho taky moc nedám sam si to viděl!... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal(a):
Myslíš T5 jedině ale ja tam toho taky moc nedám sam si to viděl!
Káva? *** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
servisak napsal(a):
Káva?
Muže bejt ale až neděle! dřív nee jedu k bratrum na slovensko! Ale v neděli vemu buynu a stavíme se!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal(a):
Káva?
Muže bejt ale až neděle! dřív nee jedu k bratrum na slovensko! Ale v neděli vemu buynu a stavíme se!
Hlavně tam nepij "pomstu z lesa" *** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
servisak napsal(a):
Káva?
Hlavně tam nepij "pomstu z lesa"
Co to je ? Borovička?... servis a diagnostika BMW Motorrad
Protože jsem trochu počítačovej analfabet, tak to napíšu takhle. Dejte si do vyhledávače: Mojemotorka.cz a pak Moto Cinch. Mají to tam za 4.290,- Kč a píšou tam, že je to hlavně pro crossové motocykly až po supermotardy.
Šinťa