Ja to uz delal dvakrat a v poho,kdyby si chtel tak ti je prehodim jsem z Hlučina.Je to jednoduchy mas tam plisky s oznacenim 1,2,3, ktere jsou v tom valecku a kdyz do nej vsunes klic tak se musi vsechny schovat do toho valecku,tudis kdyz tam das jiny klic tak ti nemusi vsechny plisky zajet tak potom ty plisky v tom valecku prehazujes tak dlouho az najdes tu spravnou pozicy ,ten posledni plisek se nevytahuje slouzi jako pojistka,jo a pozor na pruzinky
BMW GS 1200 adventure
Jde to udelat klidne i na muj klic.Divej koupis uplne novy kufry u BMW a k tomu ti daji zamecky ktere si pak upravis na svuj klic ,je to univerzal.Ten zamek se da vytahnou tak ze malinkym plochym sroubovakem musis zatlacit posledni plisek to je ta pojistka pak jde vysunout ven
Upravil itchy dne 13.03.2010 00:47
BMW GS 1200 adventure
Jde to nejak prenastavit u original BMW plast kufru? Tam jsem neprisel na to jak. Original klic mam.
Upravil spea - ToM dne 20.04.2010 23:00
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
welli napsal:
Novy zamek stojí cca 220 kc/ks. Od toho se muzes odrazit.
Kde maji zamky za tuhle cenu??? Vzali by jsme jich klidne 50ks...
Zamek stoji 540,- korun ceskych jeden kus... pokud tedy nemas na mysli visaci zamek na nejaky BEGR kufr. ...
Dedkoid - stavitka se samotny neprodavaj. Ale kdyz se stavis dame ti je zadarmo..
Tak to jsem rad ze jsem je loni neprodal 100BUBOVI ktery mi za ne chtel dat 100 za jeden Nastesti jsem si myslel ze se mi hodej kdyby prestali fungovat ty v kufrech