Ahoj, právě pořizuju motorku (možná ke zklamání účastníků tohoto webu to je F650CS nikoli GS...), která ovšem vyžaduje výměnu některých dílů - sedák je nadranc a nosič je taky prasklej. Můžete poradit, kde bych se k těm dílům včetně dalších servisních úkonů mohl nějak levně dostat ideálně na Praze 4, ale kousek dojedu.
Dík moc
Petrhlavac napsal(a):
A důvod?
Jsou drazí, nebo jen neochotní???
Řeknu to velice slušně a jednoduše.. i kdyby byla nastavena sazba 100kč/hod tak poměr cena/výkon znamená 0 bodů z 10
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
prosimte... do Autecu/Inveltu tu jezdi kdekdo... ve vetsine, vcetne mne ,k naproste spokojenosti.
Akorat ta nespokojena cast je mnohonasobne hlasitejsi, nez my ostatni.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
prosimte... do Autecu/Inveltu tu jezdi kdekdo... ve vetsine, vcetne mne ,k naproste spokojenosti.
Akorat ta nespokojena cast je mnohonasobne hlasitejsi, nez my ostatni.
Pane Hicksi,
nejsem náročný zákazník. Rád zaplatím za dobře odvedenou práci. Nechci se dnes rozčilovat a vzpomínat na ty jejich průsery, aroganci, chování k zákazníkovi a podobně... Bylo toho opravdu hodně a věř že jsem tam nekoupil jednu motorku nebo jedno auto..
Jen pro info: Invelt - Autec
Stratos HK
Vysoké mýto
Jestli se někdo cití poškozen, může mi zavolat nebo zvednout prdel a dorazit na kávu...
Upravil Remus511 dne 17.03.2010 10:22
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Vjetrnik napsal(a):
Já tam teda nejezdím...a jezdit nezačnu...
no tys tu teda chybel
17 cm
Vjetrnik napsal(a):
Já tam teda nejezdím...a jezdit nezačnu...
no tys tu teda chybel
No jestli mysliš pana Vjetrníka, tak ten tady určitě chyběl a myslím že v Inveltu by na něj byli určite zvědaví
hele jenom abychom uvedli veci na pravou miru -- Vjetrnik je nas kamarad, ale my (Prazska skupina), jako hodné tetičky, ho obcas musime trochu korigovat
Zvlast pokud je aktivni v threadech o osmikilech.. a to on zase je
17 cm
to Cecil: naštěstí tam mají tolik práce s vosmikilama, co se neustále sypou, že ani já na ně nemusím být zvědavý a jezdím tam, kde svým motocyklům BMW rozumí
Vjetrnik napsal(a):
to Cecil: naštěstí tam mají tolik práce s vosmikilama, co se neustále sypou, že ani já na ně nemusím být zvědavý a jezdím tam, kde svým motocyklům BMW rozumí
to je fakt, na vocesanejch dvanactkach jen s ABSkem se toho asi muze vysypat mene.. zvlast, kdyz uz se nejakej patek vyrabi
17 cm
Vjetrnik napsal(a):
to je fakt, na vocesanejch dvanactkach jen s ABSkem se toho asi muze vysypat mene.. zvlast, kdyz uz se nejakej patek vyrabi
Ok chlapi beru to taky s úsměvem a až začnu to osmikilčo drandit, tak dám vědět co z toho upadne a vysype se.
Zatím bych to šecnul na to, že hned při první cestě udělám přední rafek, gumu nebo vidli, protože když se kouknu na ty díry co všude po zimě jsou, tak je mi až líto tu mašinu vytáhnout