Zdravim, uz sa mi to stalo asi 2-3 krat. Po normalnom doliati olej cca 2-3 deci na 1100GS (okienko ukazovalo ze treba ) po doliati a steceni okienko na polovicy cize OK. ale ked idem startovat tak to ledva chyti a citim ze to tresie a ide ako na 1 a 1/2 valca. Ono sa to po case zlepsuje asi tak 2-3minuty . Je toho pricina ze cez nejaky ventil otvoreny natecie do valca olej a tam robi problemy pri zazihani?? , alebo co??? Vobec tomu nechapem ale je to neprijemne prvy krat sa mi to stalo v alpach ked som rano dolial asi za 5 km mi 3x zdochla motorka a skoro som vdaka zaradenej rychlosti zalahol, potom sa to uz rozbehalo. Ako sa teda dolieva olej, lebo toto ma dost jeduje?? Vsetko robim na hlavnom stojane !!!
To se mi jeví jako blbost,dyš tam doliješ půl litra tak to steče přímo do motora a na nic to nemá vlif. Nebo vypustíš olej,naliješ nový a brnk a jede
Kupredu spatki ni krok...
Vidis tiez som bol prelaknuty ked sa mi to stalo prvy raz ( ked som motor nedrzal v otoackach 3x zhasol a potom nejako zacal fungovat po 3km ) ale je to iba pri doliatiiiii ako pisem ked pocas intervalu dolievam ( teraz som dolial olej lebo minulu sezonu som nenajazdil v podstate nic a olej som menil v lete tak musi byt este ok). Teraz ma to iba pekne serie, vobec tomu nechapem ale nieco sa tam musi diat lebo ako pisem, chvilu to pekne blbo pali a v kombinacii so studenym motorom. Ked vymienam olej nalejem stecie a po 1-2 hodkach BRNK a ide. Nic taketo ako pisem nepocitujem. No nic idem k TONDOVI na servis tak snad to bude mozno v ciastoconm rozstelovani ventilov pripadne synchonizacia. Len reku ze ci to je klasicka vec u kazdeho motora, ale asi nie. Ja sice vobec neviem ako vyzera motor ale pocitam ze mozno vyfukove ventily urcite ked su otvorene tak s naliavacika oleja tam nieco pretiect moze, sak ked otvor na nalievanie oleja otvorim pocas beziaceho motora sak to to fuci jak svina, ze s atym daju fukat kolesa.
depak,chiba je inde...mě tak z prdele zhasínal motor a byl to hallův snímač,ventyle ani synchro to nebude to bi jelo sice na hovno ale furt...To bis musel mět extra rozhašený, Necháme se překvapit Máš dvě možnosti,benzín nebo eletrika.Nejjednodušší je viměnit benzínoví filtr a pak jit dál...
Kupredu spatki ni krok...
Sak uz je vsetko kupene, ale ako hovorim, motorka ide uplne krasne ibaked dolejem je par minut problem, ked je motor studeny , inac vsetko je OK. Sak uvidime TONDO pozrie a povie co je vo veci.