Dnes jsem si byl pro motorku v garazi , baterka dobita ... na podruhy naskoci , vyjedu ... nalozime do dodavky - kdyz ji slozim a zmacknu na start-cudlik ... nic . Neozve se pumpa jak natlakuje , nezacne tocit starter , vsechno sviti , ABS blika , ale nic . Neporadite nekdo , po cem mam jako zacatecnik jit a vyzkouset ... podle me je to nekde v elektrice , kontakt ... jen vedet jak na to ... Diky moc
BMW R1150GS r.v. 2000
Svítí kontrolka neutrálu?? jestli jo, tak potom nevím. 1150 by mě jít nastartovat na neutrál i na bočáku. Jestli nesvítí vymáčkni spojku a zkus to. Zkus ještě párkrát pohýbat s bočákem. Může to být to čidlo.
Víc mé znalosti neobsahují.
Splněný sen moje 1100GS
Jj ... neutral sviti , zkousel jsem hejbat bocakem i ho odpojit - nevim jestli to staci , zkousel jsem zaradit rychlost a promacknout spojku ... nepusti mi to stavu na cerpadlo a na starter ... podle me ... diky
BMW R1150GS r.v. 2000
Dnes se mi stalo něco podobnýho.Čerpadlo natlačilo,mačkám start a nic.Bočák mám už přes relé.Zmáčkl jsem spojku,pustil a naskočila od té doby OK.Asi snímač rychlostních stupňů,jinak mě nic nenapadá
když sem si kupoval motorku tak sme ji natočili projeli pak naložili a dovezli domu tam sem ji složil a skusil natočit kontrolky svítili ale nic to nedělalo. tak sem vytrch baterku kopnul jsem ji do kopru dojel pro novou namontoval a tradáááá už to šlapalo. od té doby bez problému. takže pokud je baterka ok tak nevim
Tančící Havran
Takze kratke pohrabani se .... z relatkove skrine kdyz propojim kontakty tak zacne tocit starter i pumpa ... nejde to od tlacitka start dal ... takze bud chcipak ... a nebo jsem ted zkusil prohazet rychlosti ... a mel jsem pocit ze to trosku skytlo , takze ten snimac rychlosti by byla moznost ... co s tim ? Da se to nejak proverit ... diky moc ...
BMW R1150GS r.v. 2000
Ještě takovou maličkost ,já myslel,že máš 1100GS.Teď koukám,že máš v podpisu 1150GS.Já se celou dobu bavil o 1100GS Takže nehodící se příspěvky škrtám.
Upravil jt dne 24.03.2010 19:15
podla toho co tu popisuješ tak sa mi zda že to bude startovacie relatko, tiež mi neukazoval fid a ani za boha nastartovať, prehodil som relatko z druhej moto a islo to
to relatko kupis v každom bmw - pasuje zo Z3 - musiš im nadiktovať to číslo čo je na relatku
Upravil tomukur dne 25.03.2010 08:52
Takze posledni info - startovaci rele to neni , vyzkouseno rele z jine motorky a moje na jine motorce a je v poradku , nejde mi napeti na ridici obvod start. relatka , spinac bocaku propojen , kdyz sepnu relatko na starter , pumpu i motronic jednotku ... vsechno zacne fungovat , rozsviti se FID , zacne tlacit benzin a motat starterem , cisla kvaltu se ukazujou .... mam podezreni , ze mi zustal viset chcipak v rozepnuty poloze ... diky za rozkres zapojeni , moc mi to pomaha ... vim kde co merit a co propipat ...
BMW R1150GS r.v. 2000