Chtel bych se zeptat, zda je normalni u GS mit v budicich prach ze vnitr po par jizdach v terenku ( cca 6 hodin ). Mate podobnou zkusenost? Pripadne jak jste to resili ( neresili ). Muze to casem ovlivnit funkci budiku?
Nebo neresit??
PS: Na Babete tento problem fakt nemam ani po15 letech.
Taky se mi v budíkách nějaký prach objevil.Nenašel jsem místo kudy se mu tam povedlo dostat,takže malá záhada.Objevil se v nich po celodenním řádění na prašných cestách na Libavé.Není toho moc,ale je tam.Sviňa
Během zimy budu muset to slabé místo najít.
Proste prach k motorce (a enduru) patri. A protoze ji mas porad tak nablyskanou, tak se ten prach uchylil k podle taktice. (az bude cas, rozeberem, mrkem, utesnime, zalepime podlepime vyresime)
bystricke - trosku doufam, ze to bude nejaka takova blbost, ale jeste jsem neprostudoval mamual. Zaroven se obavam toho, ze ty budiky uz nekdo "kuchal"
(jsem 2 majitel). Budu rad za kazdou radu, jak se toho zbavit.
pavelgs - pokud neco zjistis drive jak ja, urco dej vedet
Můžeš z "plastového domečku" vytáhnout oba budíky a spodní kontrolky. Ale to si moc nepomůžeš, protože sklo na budících i kontrolkách je napevno a nedostaneš se pod něj. Takže je to takřka zbytečný...
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Bohužel to normální JE. Budíky a zejména otáčkoměr na 1150 jsou k tomu náchylné. Po dvou výletech do Maroka jsem měl otáčkoměr zafoukaný oranžovým prachem v pravé polovině. Evidentně tam bude někde v těsnění nějaký otvor na vyrovnávání tlaku nebo i kvůli kondenzaci vodních par nebo co já vím a v extrémním prachu, kde to práší pod palubní deskou (což je asi situace se kterou v BMW nepočítali), to vletí dovnitř. Já bych se na to vykašlal a rozhodně bych je nerozebíral. Myslím že okraj bude zapertlovaný a rozebráním sice vyčistíš sklo ale můžeš mít pak problém s vodou při dešti apod. A nebo to dát někomu, kdo takovou práci umí.
Tady na té fotce je vidět prach v otáčkoměru. Vypadá to jako že to je zaprášené zvenku ale je to uvnitř!
Upravil TomasTT dne 17.01.2008 14:24
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Budíky rozebrat jdou - jednou mi to delal jeden uzasne sikovny stary pan. Musi se to rozpertlovat a pak zase zapertlovat. Podruhe jsem to pro kamarada delal uz sam. Chce to jednou videt jak se to dela aby se ten pertl dal zase pekne zavrit - jinak hrozi ze to otevres jak konzervu a nikdy uz poradne nezavres.
Standa
Moby