Gratuluji. Takže zítra první kilometry? Co jsi měl před BMW?
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Hmm, to je docela rozdíl. Z takový "malý" motorky na mastodonta. Jsem zvědav na tvoje první dojmy? Tak doufám, že nám je co nejdřív napíšeš.
Upravil Cycli dne 24.03.2007 21:09
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
tak hodne kilometru a vzdycky postavenej [ne na lezato], gratuluji
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Holubbe, jdeš to prubnout?
Upravil Cycli dne 25.03.2007 09:32
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
toz sem dojel a mam prvnich 50 km.prvni postrehy-brzdi super, v zatacce kam nasmerujes tam jede, akcelerace super-zatahnes a letis , akorat ta velikost.kamos to nazval nuklearni hovado.takze na tu velikost si musim holt zvyknout.celkove SUPER
Časem přijdeš na to, že v některých případech je lepší větší - nejen motorka
Ono záleží, na co motorku vlastně chceš, na blbnutí ve větším terénu je lepší kroska, ale na cestování bez omezení jedině GSo.
blbnout nehodlam, chytlo nas rumunsko a tedy cestovani takze volba padla na gso.od lonskeho leta smejdime po netu a ziskavame info o bmw.takze volba byla jasna.sem mel v merku honda TA, suzuki v strom, tdm 900 ale znas to.koupis moto, drahy doplnky/ktere se ti nikdy nevrati/ a na podzim si uvedomis, ze chces neco víc.zase starost-prodat stavajici moto/doplnky fuč/ a nakup nove.takze jsem ten meziclanek preskocil a vrhl se rovnou do gsa coz je vehement uz na furt-takze se pomalu budu ucit na velke motorce a snit o dalkach.safra mi to keca/sedim u pc a chlastam cujku-kdo uz byl v banatu vi o cem je rec/.toz asi tak...
Holubb:je tak ju vsechnu nevychlastej jedu za tebou uz sem ju pokrtil jel sem po louce najednou dira tak spomalim a lezim to klouzalo ze sem se nemohl ani postavit no smal sem se tomu az domu baba se ani nehla tak sem ji rekl ze at si ten okamzik pamatuje protoze takovoudrzku jeste nezazila vse se odehralo v 5km/h no jedu k tobe na cujku
toz chlapi cujka je-jednou vepaleny kadlatko takze to ma tak 20-25 procent.po prvnim panaku si myslis ze pijes vodu ale pak se to zmeni a da se z toho pekne vozrat
Jo takže jejich kořka. Tak to neznám asi proto, že kořku nepiju. Jsem pivní tip.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Tak za prvé - Cycli, v Revúci jsi panákoval, tak nekecej...
Za druhé - taky gratuluju k pěkné motorce, vypadá nastrojená offroad doplňkama takže zbývaj asi jen kufry a pár drobnůstek, ne?
Za třetí - asi se ozve Marek BMW, tem měl kdysi taky Kaňóna a přešel z něj na bramborovýho boxera. A určitě zanedlouho přijdeš, že nukleární hovado je ovladatelnější než ten jednoválec (nehledě ke 100-násobně vyšší spolehlivosti).
Za 4 - těším se až se potkáme v Rumunsku.
Ivan