Zdravím všechny,
máte někdo větší zkušenosti s oblečením Nazran? Co tak projíždím, tak je to jedna z levnějších značek. Ve velkém ji má v podstatě jen bikerscrown. Je pravda, že pár negativ jsem našel. Jako blednutí odstínů na slunci. No nevím.
Jaký je váš názor na kvalitu, bezpečnost... jakou zn. preferujete?
Nazran je totiž výrobek bicerscrownu šitej někde v afganistánu či jakýho čerta! Ale kámoš ji má už docela dlouho a nestěžuje si!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Udělej si čas a vyraz do Pola nebo do Luisu, do němec nebo rakouska. Koupíš tam stejný věci za polovinu pěnez. Nazran jsem měl a jsem rád, že jsem se těch věcí zbavil. Kdyby to stálo polovinu tak by cena odpovídala kvalitě. Toť můj názor.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
zkusenosti nemam,ale kdybych vybiral z levnych hadru tak bych asi zkusil tady inzerovany Rockway,vypada celkem dobre a horsi nez nazran to asi nebude,materialy jsou myslim stejne.Mozna se to sije i ve stejne fabrice I kdyz osobne bych z toho vyskubl tu reissa membranu.
No já mám bundu nazran a katastrofa Aleje pravda, že do ní neteče Letos jdu do hallvarsonsu
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Kalhoty Dakar
DE
[url]http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Dakar-Pants/SubProducts/REvit-Dakar-Pants-0001ČRhttp://meteorsport.cz/item/dakar-textilni-kalhoty/category/textilni-kalhoty/group/kalhoty[/url]
Zastoupení Revitu v ČR je "jemně" dražší než v DE, zhruba o 50%, ale myslím si, že se dá s nimi diskutovat o ceně.
Upravil lochman dne 31.03.2010 21:08
Zastoupení Revitu v ČR je "jemně" dražší než v DE, zhruba o 50%, ale myslím si, že se dá s nimi diskutovat o ceně.
Upravil lochman dne 31.03.2010 21:10
Nazrana jsem pořídil jako první hadry a nemůžu si stěžovat. Mám je doteď. Ale jak "dorůstám" do mužných rozměrů, tak samozřejmě nevydržel zip*pissed*.
No tak jsem šel koupit dalši, tentokrát do pasu. Spokojenost do chvíle než se začali párat boky - 3x reklamace (úspěšná) a teď jsem koupil Psí hubík za skoro stejný peníze, ale kvalitou fakt jinde.
Ty první - nejsou nejlepší, ale fakt si nemůžu stěžovat. Ani super větrací, ani super utemovaný. Takový akorát něco mezi. Pro člověka co nemá moc peněz a jezdí bez ohledu na počasí.
Ale asi bych je už nekoupil...
R1100GS
lysak napsal(a):
zkusenosti nemam,ale kdybych vybiral z levnych hadru tak bych asi zkusil tady inzerovany Rockway,vypada celkem dobre a horsi nez nazran to asi nebude,materialy jsou myslim stejne.Mozna se to sije i ve stejne fabrice I kdyz osobne bych z toho vyskubl tu reissa membranu.
Mám bundu i kalhoty Nazran a jsem spokojenej, vše funguje jak má, větrá to, neteče do toho, tak nevim v čem je problém. Projel jsem v těch hadrech docela sračky a nemůžu si stěžovat. Naopak táta si koupil hadry od firmy Held a nesutále hudruje.
Mám Nazrana asi 8 let. Nebledne, neteče do něj, neodírá se, nepáře se, vložku můžu vyndat, naprostá spokojenost. Kalhoty jsou asi jako každý jiný nepromokavý - jak když si oblíkneš igelit. V létě jezdím ve Pharau. Kdybych kupoval nové věci, klidně bych do Nazranu šel. Jestli se za ty roky kvalita změnila to nevím bo ty věci mám už dlouho a ještě dlouho mít budu. Má je i manželka a taky si nestěžuje.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
lysak napsal(a):
No nevím proč chceš vyškubnout reisa membránu?ja ji mám v bundě Padana a sem spokojen,funguje dobře.Ale pozor nezaměňovat reisu za takový ty jakoigelitový černý vyndavací vložky proti vodě,nebo za tepelnou vložku!
Poslední dobou mám pocit, že se někteří lidé řídí spíš tím co je to za značku, než tím jestli to funguje, myslim si, že poměr cena výkon je výbornej. Taky bych raději koupil BMW Rallye 2, ale za tu cenu budu mit ty nazrany čtyři nebo pět.
V Nazranech jsem začínal a i boural.Je fakt že mi oboje oblečení zachránilo od toho nejhoršího a poměrně fest ztlumilo pád a následky,ale už bych do této značky nešel.
Přijde mi,že je to dobrý na začátek,když člověk začíná jezdit a řekl bych,že kvalita je teď někde jinde,než tomu bylo tak před 5ti,6ti lety.Řekl bych,že to víc šiděj,byť maj některý kousky fakt hezký.Ale jak už tu někdo psal,tak mě se v tech hadrech taky celkem fest potilo tělo a pak ten smrádek
Jinak pořád lepší Nazran,než džíska,šusťákový kalhoty a kecky od rákosek
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
fuel napsal(a):
Zdravím všechny,
máte někdo větší zkušenosti s oblečením Nazran? Co tak projíždím, tak je to jedna z levnějších značek. Ve velkém ji má v podstatě jen bikerscrown. Je pravda, že pár negativ jsem našel. Jako blednutí odstínů na slunci. No nevím.
Jaký je váš názor na kvalitu, bezpečnost... jakou zn. preferujete?
kdysi jsem se o motovybavení hodně zajímal pač jsem chtěl udělat u díly obchudek a tak jsem sbíral zkušenosti (teď co se sem vozí kdejakej asijske drek už to vzdávám prodávat šmejdy a hadat se s lidma na to prdím a kalitní je na hodně lidí co daly poslední prachy za moto a že takovejch je , moc drahý )
každopádně NAZRAN vzhled jo hezký to jo chtániče taky ok mnohdy byly pevnější než dražší konkurence zpracování a šití jak kerej kus či model horší byly tvary - střihy třeba dámský vubec neměly boky tak pohodly pro ženskou žádný materiály no asi největší kámen urazu cordura vcelku jo ale membrány hnus pravda nazran až na švy většinou neprochcal ale stejně tak to fungovalo zevnitř ven .
dobré zkušenosti LEVIOR tady pokulhává zastaralý vzhled jinak OK
ted POLO jo dobrý za tu cenu je to slušný sice trochu ty chrániče sou tvrdý a nesedí dokonale - asi cena za to že jsou silnější než konkurence.
dobré recenze také BERING .
samozřejmě RUKA ale to jsme cenově jinde .
hlavně dobře vyber a moc nešetři není nic horšího než nepohodlně jezdit
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Mam Nazrana asi 5 let jezdil sem v nem na qvadu ted 650 GS. Sem docela spokojenej.
Vlozka se da vindat protektory sedej tam kde maj, jedinej problem kozeny rukavice poustej barvu. musis dobre vybirat.
Ja jsem predminulou sezonu obliknul mladou - Bunda a kalhoty Nazran z BC a po sezone se gate (maj tam ruzny zipy jako vetrani a takovy varhanky pro ohy v jednom tom varhanku povolil sev a zaclo se to parat jak sala - venkovni vrstva vnitrek drzel dobre.
Kazdopadne reklamacka a bez reci nebo pripominek cca za dva tydny jsem si vyzvednul uplne novy gate
Za ty prachy myslim slusny hadry ... ale zas kdo jak jezdi a co od toho ceka
Já mám od Nazranu bundu, ledviňák a gatě a v pohodě ...
Jsou odvětraný, zdají se mi celkem pohodlný (nemám možnost srovnání s jinou značkou)
a výztuhy na kolena se taky najdou ...
Přítulka si koupila bundu MBW a ta mi přijde o něco chatrnější..ale byla taky levnější ...
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----