Ahoj jedeme zatim ve dvou , f650 dakar a vstrom 1000, pocita se ze se pojede i offroad, on se toho neboji,ale bez pomoci to nepujde chce se nekdo pridat ? termin cca kveten..
WILL RACE FOR FOOD
Mě už na Ukrajinu nedostane ani stádo volů
Upravil Tom_P dne 02.04.2010 08:40
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Tom_P napsal(a):
Tak to nevim proč - já odtud mám skvělý zážitky. Možná kvůli policajtům, ale už jsem to tady psal jak na ně. Letos ještě pojedu, ale na příští rok plánuju Portugalsko nebo Norsko - věřim, že tam se mi taky bude líbit. No nic nebudu to tady zasírat
Tom_P napsal(a):
Tak to nevim proč - já odtud mám skvělý zážitky. Možná kvůli policajtům, ale už jsem to tady psal jak na ně. Letos ještě pojedu, ale na příští rok plánuju Portugalsko nebo Norsko - věřim, že tam se mi taky bude líbit. No nic nebudu to tady zasírat
my letos vyrazitme do Kastilie a Andalusie...
Portugalsko mozna zvladneme tez...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ant napsal(a):
Ahoj jedeme zatim ve dvou , f650 dakar a vstrom 1000, pocita se ze se pojede i offroad, on se toho neboji,ale bez pomoci to nepujde chce se nekdo pridat ? termin cca kveten..
Ty vogo,to je výzva.Mám 650gs a loni jsem iba zkůšal co to dovede a co já zvládnu.Většinou silnice.UK mě stašně láká, proto jsem kupoval Géeso.Napiš na jak dlouho a zruba rozpočet.Taky už nésu žádnej divočák,ale zocelenej 15lety jeskyňaření a několika i zahraničníma expedicama. bubak
Policajti - nebaví mě bejt nepřetržitě nasranej a čekat, kde co provedu ..... Proč v mnohem chudší Moldávii jsem si připadal mnohem líp? BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
No jo, ale oni chtějí jet na Ukrajinu a né do Anglie
taky mne svrbel prispevek
asi nikoho, kdo jen trochu prisel do kontaktu s anglosaskym prostredim, nenapadne chapat UK jako Ukrajinu...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ted koukam ze jsem off topic dam to do cestovani cizina..ale na komunikaci z lidma si stezovat nemuzu nikdy jsem nemel problem a v Rusku jsem uz parkrat byl a nebyl problem..treba to male geeso tolik prudit nebudou ale na silnicich bych moc nechtel byt ty mame tuna lepsi WILL RACE FOR FOOD