Čau všichni mám na vás jednu otázku nemám lízátko na zadním kole a jezdím dost v terénu a jak je teťka všude bahno tak mi to lítá skoro až na záda. Po jízdě v bahně mi není vidět zadní světlo ani značka neřešily ste někdo tenhle problém
Tak buď tam uděláš nějakej bazmek pod spztku nebo jezdi pláštěnce.
Touratech a wunderlich myslim nabízej nějakej prodlouženej blatník pod tu spz ale jestli to pomůže nevim.
jardajerman@seznam.cz
Já takový problém nemám... Nechybí ti čirou náhodou takové to lízátko pod SPZkou? Bohužel lepší fotku nemám, kde by to bylo vidět...
xHackerM přiložený následující obrázek:
xhackerm napsal(a):
Já takový problém nemám... Nechybí ti čirou náhodou takové to lízátko pod SPZkou? Bohužel lepší fotku nemám, kde by to bylo vidět...
Smiř se s tim že budeš špinavej. Jesti máš na mysli to lízatko co je za kolem a spojený s krytem řetězu, tak v terenu hned upadne. Dostane se mezi něj a kolo bahno a de. Mě tam vydržel chvilku
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
xhackerm: podle těch pneumatik ti lítání bahna moc nehrozí U mě si to "lízátko" po pár km v terénu taky řeklo, že na to sere a ztratilo se mi bahno teda až na zádech nemám, ale na místo spolujezdce se dostává naprosto běžně. Světlo to chce občas trochu otřít a zablácená, motorka, SPZ a řidič vypadaj líp.