Ahoj Fšem, chtěl jsem se pochlubit svou přestrojenou Barborkou, ale bohužel jsem ji nevytáhl na světlo Bóží, bo se ji nechce a jsem z toho pěkně nas... Prosím o radu, informaci, nenatočil jsem ji, jenom to cvakalo ve startéru, myslel jsem, že baterka odešla do věčných lovišť, ale po proměření je v poho, šel jsem po startéru, kompletní demontáž dle vašeho návodu, zkouška na kabelech potvrdila správnost sestavy, tak jsem ho dal s velkým jásotem zpět a zažil opětovné zklamání. Při delším týrání se na displeji objevý EWS, což jak jsem se dočetl je imobilizér a nejčastější závada je právě na anténě imobilizéru, při pročítání článků o této závadě jsem se zde dočetl, že tato hláška naskočí na displei hned, mě tam ale naskočila až po 20ti vteřinovém týrání. Prosím, pomooooooooc. Už jsem ji letos vytáhl a namlsal se, ale už se dva dny marně snažím ji ukecat, peče na mě, asi má na mě vztek.
Dík KUBASS
Kubass
Asi bych si být Tebou koupil anténu imobilizéru a zkusil jí prohodit. Stojí tušim 700,-Kč. Když nic, tak se Ti bude do budoucna hodit na cesty (taky jí vozim). Kdyby jsi bydlel blíž tak Ti jí půjčim. Jinak tady myslim psal Wing, že je dobrý zkusit zahýbat řidítkama a pak to občas naskočí
Ahoj, dík za radu, koupil jsem anténu a ...... a nic*pissed*, jelikož anténa nebyla nová, ale jetá, vyzkoušel jsem ji na jiném bávu a tam šla, ten krásný zvuk běžícího motoru mě skoro rozplakal, mě to stále nejede. Asi se budu muset obrátit na servis. Kdyby náhodou měl někdo ještě nějakou radu, tak za ni předem děkuji.
Kubass
Kubass napsal(a):
Ahoj Fšem, chtěl jsem se pochlubit svou přestrojenou Barborkou, ale bohužel jsem ji nevytáhl na světlo Bóží, bo se ji nechce a jsem z toho pěkně nas... Prosím o radu, informaci, nenatočil jsem ji, jenom to cvakalo ve startéru, myslel jsem, že baterka odešla do věčných lovišť, ale po proměření je v poho, šel jsem po startéru, kompletní demontáž dle vašeho návodu, zkouška na kabelech potvrdila správnost sestavy, tak jsem ho dal s velkým jásotem zpět a zažil opětovné zklamání. Při delším týrání se na displeji objevý EWS, což jak jsem se dočetl je imobilizér a nejčastější závada je právě na anténě imobilizéru, při pročítání článků o této závadě jsem se zde dočetl, že tato hláška naskočí na displei hned, mě tam ale naskočila až po 20ti vteřinovém týrání. Prosím, pomooooooooc. Už jsem ji letos vytáhl a namlsal se, ale už se dva dny marně snažím ji ukecat, peče na mě, asi má na mě vztek.
Dík KUBASS
taky mám s tím zkušenost, ale mně při EWS necvakal startér, bylo to mrtvý...ještě zkus odpojit baterku a znovu nahodit a pak už jen servis nebo někoho poblíž. Já jsem z Brna, EWS mám záložní nové, ale to je daleko pro tebe...
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Taky bych to viděl na baterku, neudrží pod zatížením. Zkus ji měřit při startu, a uvidíš jak pojede dolů. Nedávno jsem něco podobného absolvoval. Jeví se nabitá.
Kdyby sis včera místo toho EWS odvezl baterku, která leží na ponku a je OK, už jsi mohl jezdit...
Jestli chceš, to EWS Ti vezmu zpět. Baterku si buď kup novou, nebo Ti nechám tu svoji za 500,- Kč...
Jsem už v práci, když tak se ozvi...
Zdravím Tě
R.T.
Upravil radosek dne 06.04.2010 14:11
Připojuji se k ostatním, je to na tuty baterka. Měl jsem před 14ti dny stejný problém. Na prázdno se tváří že je dobrá ale nedá dostatečný startovací proud. Startér jenom cvakal a prd. Výměna baterky a bylo po problému.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
Achoooj, Fšem zúčastněným, chce se mi řvát, ječet, a to vše radostí. Fšem vám moc děkuji, byla to baterka, mrcha jedna, už to má spočítané, ta se už nesveze, jedině na nějakou ekologickou likvidaci. Fakt moc děkuji, je to neuvěřitelné, jak jste se všici zapojili, jste všici úžasní, jste, tedy vlastně jsme BMW, já tedy jenom malinko, ale budu se snažit. Radošku, baterku jsem si koupil novou, děkuji za nabídku, pokud jsi měl anténu imobilizéru schovanou pro sebe, uděláne čenč, pokud byla na prodej, nechám si ji jako záložní. Přeji Ti hodně zdravý a všem ostatním mraky šťastných kilometrů a snad někdy na nějaké akci BMW.
Kubass
Jsem rád, že jsi spokojený...
EWS bylo na prodej, to je OK, pro sebe náhradní na cesty mám, to bych raději neprodával. I když... jak píšeš o tom zdraví, možná Ti kluci na dílně něco řekli, teď se asi někam dál dost dlouho nikam na motorce nepodívám. Patnáctého února jsem zkolaboval a po osmi týdnech strávených na ARO, JIP a dalších lákavých destinacích Fakultní nemocnice Motol vypadám jak ramínko na šaty...
Doufám, že se k Tobě ta dílenská banda Hárlejácká, neuctivá, chovala dostatečně slušně. To víš, ti bez poruchy nedojedou dál než za nejbližší komín, tak mají náramnou prdel z toho, když se někomu na jiné motorce něco vysype...*pissed*
Ale na druhou stranu, srdce a ruce má Standa ze zlata a nebýt jeho, tak po tom zdravotním průseru jdu touhle dobou žebrotou...
Doufám že někdy a někde... a kdybys něco potřeboval, ozvi se.
Zdraví Tě
R.T.
Upravil radosek dne 07.04.2010 13:21
Radosku,preji brzke uzdraveni!!!Me to bylo divny,ze tu najednou chybeli prispevky od tebe.Neco podobneho se stalo klukoj od nas.Tomu dokonce postupne selhalo nekolik organu a nikdo poradne nevedel proc.Kazdej si rikal,ze bude rad,kdyz aspon prezije a on je dneska naprosto v poradku.Samozrejme to chvili trvalo a nebylo to hned.Tak na sebe bud opatrnej,a at muzes zase brzo sednout na motorku!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!