http://www.ascycl...px?ID=1393Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Naco? na vznik problému v tu nejmíň vhodnou chvíly!!!
Myslíš, že to bude až tak nespolehlivé, že by to při tlaku prosakovalo?
To netusím ale je to zasah do brzd! A popravdě odvzušňuješ max jednou za dva rohy! Tak myslím že to přežiješ ne? A aspon když seš ohlej u kola podívaš se na stav okolo brzdiče!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Nevidím v tom moc velký smysl. Jak často odvzdušňuješ brzdy? Já jednou za rok při výměně kapaliny a nedělá mi problém vzít do ruky tu 10 klíč Ale jak se říká, proti gustu, žádný dišputát
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
No tak já neříkám, že to budu kupovat, ale jen že by to bylo zajímavé... Už jsem to před časem viděl na nějakém e-shopu a kvůli ceně jsem se na to vykašlal... Teď už to nemůžu najít a kupovat to nebudu...
xhackerm napsal(a):
Když odvzdušňuješ brzdy, nepotřebuješ 10ku klíček, ale jen si to zmáčkneš...
Nevím, co bys tam chtěl mačkat, kuličku do sedla? Povolit to stejně musíš, protože to jako každej odvzdušňovák těsní dole v kónusu a jasně, že na motorce, kde všude dosáhneš jednou rukou na pedál či páčku a druhou na šroubek, je to zbytečný. Kdo ale potřebuje odvzdušnit brzdy nebo spojku na autě apod. a je na to sám, jistě by takovou věc ocenil...
xhackerm napsal(a):
Když odvzdušňuješ brzdy, nepotřebuješ 10ku klíček, ale jen si to zmáčkneš...
Nevím, co bys tam chtěl mačkat, kuličku do sedla? Povolit to stejně musíš, protože to jako každej odvzdušňovák těsní dole v kónusu a jasně, že na motorce, kde všude dosáhneš jednou rukou na pedál či páčku a druhou na šroubek, je to zbytečný. Kdo ale potřebuje odvzdušnit brzdy nebo spojku na autě apod. a je na to sám, jistě by takovou věc ocenil...
jo kdyz je clovek sam tak to urcite vyuzije podle obrazku je jasny ze to ma na zavitu nejakou gumu aby to neprolinalo pres zavit ja jsem znal zpusob kdy byl zpetnej ventil v hadicce taky to fungovalo tady je to vlastne to samy ale uz v jednom jo a povolit se to stejne musi
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Tak tak...u louise prodávali takové udělátko na odvzdušňování s ventilem v hadičce...ale třeba u 650 kde je třmen na jedné straně a pedál na druhé...samotnému se to dělá blbě...a na předním kole je to zase dost daleko vzhledem k délce vidlí...ale myslím, že vždycky najdeš někoho...přítulku ...kdo ti páčku zmáčkne...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...