Nejak mi doslo, ze vyklapecka neni to co bych chtel a udal jsem stavajici C3jku.
Co ted? Vsechno mi vyhovovalo az na vyklapeni.
Takze integralku s vybavou C3, rozhodne potrebuju slunecni clonu. A fakt si nevim rady..
Alda napsal(a):
Nejak mi doslo, ze vyklapecka neni to co bych chtel a udal jsem stavajici C3jku.
Takze integralku s vybavou C3, rozhodne potrebuju slunecni clonu. A fakt si nevim rady..
vjetrnik ma neco dobreho integralniho od Schuberta...
a vypada to dobre.
Ja mam Arai... ale jezdim v N103...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Alda napsal(a):
ahoj, já zvolil kompromis, protože mám rád v létě jetku, co ty na to...
bmwivo přiložený následující obrázek:
To vypada zajimave, ale Shark si uz nikdy nekoupim. Mel jsme 2 dost vysoky modely a u obou se mi nehorazne vymackalo polstrovani. Tak, ze po 2 mesicich pouzivani byla helma skoro nepouzitelna.
Asi bych klidne zustal u Schubertha, coz ale predstavuje model R1 a pripada mi to za integralku hroznej ranec.
Tak prave zjistuju co na to Arai, Nolan... nebo snad i BMW?
Alda napsal(a):
To vypada zajimave, ale Shark si uz nikdy nekoupim. Mel jsme 2 dost vysoky modely a u obou se mi nehorazne vymackalo polstrovani. Tak, ze po 2 mesicich pouzivani byla helma skoro nepouzitelna.
Asi bych klidne zustal u Schubertha, coz ale predstavuje model R1 a pripada mi to za integralku hroznej ranec.
ranec?
mne stala Arai 25k
R1 je o dost levnejsi...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kamarad ma tuhle a je spokojenej, ja v tom nejel takze nevim,ale je to integralka se slunecni clonou,celkem si ji lidi chvalej. Ma tam snad dofukovaci licnice na upraveni velikosti. http://www.fc-mot...-Matt-0001 Aktualne 1250 GSA HP
xavier napsal(a):
Kamarad ma tuhle a je spokojenej, ja v tom nejel takze nevim,ale je to integralka se slunecni clonou,celkem si ji lidi chvalej. Ma tam snad dofukovaci licnice na upraveni velikosti. http://www.fc-mot...-Matt-0001
Alda napsal(a):
ranec?
mne stala Arai 25k
R1 je o dost levnejsi...
I pres to, ze mas helmu za 25, ja povazuju 15 za helmu jako ranec.
Měl jsem možnost na víkend vyzkoušet Scorpionku EXO1000... Všechno bezvadné... Chod sluneční clony přesný, pumpička dofukování bez problémů, polstrování kvalitní, možnost nastevření a zablokování plexi... Jezdil jsem s ní celý víkend v kuse a jediné, co mi na ní vadilo byl průlez dovnitř... Za ten víkend jsem měl orvaný ušoplesky... Jinak jsem ji testoval kvůli hlučnosti, kde se zdálo, že byla hlučnější, ale ve finále to bylo plexi štítkem na motorce, který mi házel turbulence přímo na hlavu... Kdybych dneska kupoval helmu, buď by to byla vyklápěčka od BMW (teď jezdím System 5 od Schubertha), integrálka EXO1000 od Scorpiona nebo Uvex Enduro (kombinace 3in1)...
Každopádně bych nekupoval helmu, která by neměla integrovanou sluneční clonu...
Ale nemám v blembácích moc přehled, takže zase moc doporučit nemohu...
to Xhackerm: jako vždycky píšeš blbosti...už máš kufry??? ...jinak přilby s označením System dělá BMW...Schuberth dělá C1, C2, C3 (pro výklopnou řadu)...
To Hicks: Jak jsi spokojený s tom N103?
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Vjetrnik napsal(a):
to Alda: S1 je vyšší a lepší model...
to Xhackerm: jako vždycky píšeš blbosti...už máš kufry??? ...jinak přilby s označením System dělá BMW...Schuberth dělá C1, C2, C3 (pro výklopnou řadu)...
A ta uvexka nemá sluneční clonu.
Maiali nel Fango!
HonzaGS napsal(a):
To Hicks: Jak jsi spokojený s tom N103?
S N103 jsem spokojený moc, hlavně má dobrý tvar na moji hlavu, ale i větrání, ovládání a velikost clony jsou ok a celkový dojem z kvality positivní. Řekl bych vítěz poměru cena/výkon. Mám ji necelý rok, otvírám, zavírám, sundavám a nasazuji cca 10-15x za pracovní den a zatím vypadá stále jak nová. Navíc se do ní perfektně snadno montuje intercom. http://bmwgs.cz/f...ost_101834Maiali nel Fango!
2 Vjetrník: Jaký blbosti? Kufry ještě nemám, teď jsem řešil servis, abych je měl vůbec na co dát... System 5 je helma BMW, ale co jsem slyšel, navrhoval to Schuberth přímo pro ně. Co je na tom pravdy nevím.
2 Morabo: Vím, že Uvexka nemá sluneční clonu. Ovšem je to Enduro helma a s tím počítám.