Nevím jak vy ostatní, ale já poměrně postrádám, že z výpisu posledních diskusí, který je na hlavní stránce, zmizelo zobrazení kategorie kam ten který příspěvek patří. Vzhledem k ne vždy úplně dobře pojmenovaným vláknům je to teď trochu víc matoucí a je potřeba otevírat v podstatě všechno... Např. uvidím nadpis: crossové boty. Rád bych si zadiskutoval na téma, které že jsou ty nej, případně se třeba poučil z postřehů ostatních a přitom najdu inzerát na nějaké letité roztrhané křusky, které nota bene majitel prodává tak za pět tisíc a strhne se u toho hádka na tři stránky o tom, jestli se zbláznil, nebo ne... Pokud nezachytím téma včas, uvidím nejdřív konec debaty a než zjistím o co jde docela to zdržuje. Třeba v situaci, kdy si dám v práci pauzu na kávu a projetí fóra, mám na to tak deset minut času a když podobných případů najdu několik, docela to otráví...
Vím že bych mohl otevírat přímo diskusní fórum a sledovat kde je co nového, tam ale zase nevidím ty nadpisy, dokud celou sekci neotevřu, takže to vyjde téměř na stejno... Co vy ostatní, jste taky pro návrat zobrazení kategorií na hlavní stránku?
Maiali nel Fango!
Já mám času dost, tak čtu všechno a nevadí mi to tak. Změna je život no....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
stačí když na hlavní stránce na to najedeš myší, neklikneš a chviličku počkáš, zobrazí se ti do jakého oddělení to patří, je to v závorce
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
falcons napsal(a):
stačí když na hlavní stránce na to najedeš myší, neklikneš a chviličku počkáš, zobrazí se ti do jakého oddělení to patří, je to v závorce
Dík, tak toho jsem si nevšiml...
No ale stejně by to bylo přehlednější,kdyby to bylo kategorizovaný viditelně jako dřív V tabulce je na to beztak místo...
Maiali nel Fango!
Taky mě to docela chybělo,ale už jsem si zvykl. Kdyby se to vrátilo, tak proti rozhodně nejsem.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi