Už jsem se zmínil v tématu kufry, ale né každý sleduje delší témata.
Potřeboval bych fotku z boku někoho kdo má od Bystřy bočáky s vykrojením na origo držáky u 12 Advíka.
Jde o to že bych chtěl vidět- eventuálně změnit výšku vykrojení. Ať nejsou kufry moc dole. Takže pokud bude origo dostačující, nechám to tak pokud má někdo konkrétní zkušenosti, budu rád když se o ně podělí.
Nerad bych je někde šoupal po cestě. Popřípadě fotku ze zadu. Zkusil bych si udělat představu o pozici vůčit padákům. No a kdyby se někdo chtěl vytáhnou, a zacvičit si může motorku naklonit a pořídit foto.
Bystřa určitě ocení takovou foto ve své galerii.
WALTR napsal(a):
Ano ano- byly tam smajlíky.
Třeba by to šlo vyfotit za jízdy.
u 12 GSA jsou problém madla horního nosiče,vyřez je upraven tak ,aby víka šly otvírat,to jest,víka jsou cca 1-2 cm pod madlama,doteď jsem to měl těsně po nima,tak na hraně normálního otvírání,výřez jsem tedy upravil,tím šel kufr trochu dolů,ostatně Alda už by takto upravený kufr měl mít,tak třeba se ozve,pokud už není někde v tramtárii
vyrobil jsem doteď cca 10 sad s výřezem,možná vícaž na jeden případ si zatím nikdo nestěžoval,že by chytal kuframa o zem,ten jeden případ byl kvůli velkému kufru topu 75L,tak jsem musel s bočákama níž abych je pod top dostal,bočáky nebyli s výřezem a jejich šířka byla cca 106 cm,pokud by to bylo s výřezem,byla by šířka 96 cm a to by nechytl o zem ani náhodou,nebo už by musel být těžký závodník
bystricke přiložený následující obrázek: