Zdar, celkem nestačim valit voči jak jsou nosiče drahá věc, například u big husky mě příjdou jenom bočnní na 3500+1500 montážní sada...=-O
když připočtu nosič na topcase tak je to hrozná raketa za pár svařenejch trubek
Nevíte kde koupit něco levnějšího za mesic jedu do haje ... a potrebuju bocni nosice a topcase s plotnou...
když se ti to zdá u bighuskyho drahý,udělej si to sám,vyjde tě to na zlomek ceny,na montážní sadě je to stejný,udělej si ji sám,kufry jak by smet,dáš 1500 za matroš a jezdíš komplet vybavenej
za tři klacky budeš osňovat celou evropudi do toho,pak sem dej fotky,ať vidíme jak se dá z ho.na uplést bič
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
2 Jovan: Běžné ceny, bohužel pro tebe... Já si pomohl o 50% tím, že jsem si nosič topcase nechal dovézt z Anglie od Rhinocerose... Dával jsem mu cca 1800,- a cena tady je přes 3tis. Nosiče bočáků jsem koupil za 1500,- z inzerátu... Jsou TT a nepoškozené... Měl jsem štěstí, že je nikdo nevzal dřív... Teď už jen kufry mi chybí...
Jak píše Bystřa. Pokud máš možnost, udělej si je sám. Pokud nemáš, bohužel si je budeš muset koupit. Nebo počkat, jestli se nenajdou nějaké jeté na inzerát. Ale vzhledem k tomu, že jedeš brzo pryč...asi budeš muset vyždímat peněženku
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Vjetrnik napsal(a):
Někdo chce někam jet a nemá na vybavení? A přesto chce někam jet? Tak ať jede, když na to má......ale holt bez vybavení, když na něj nemá...
tak ja to chapu... mladosi chtej jezdit... ale proste bohuzel naklady na cesty, zvlast v zacatcich.. a pokud clovek nema vybaveni.. jsou BRUTALNI
da se to castecne nejak obejit.. ALE...
nakonec muze to resit velkou rolkou a brasnama, ne?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal(a):
to Hicks: jako bych to nevěděl...
Třeba naše první cesta vyšla asi na 575tis...bez cestovních výdajů, ty byly asi 10tis...no a druhá vyšla na 12tis. neb jsme již všechno měli...
no pokud do toho zapocitas novy helmy, servis atd. tak ti to teda vyjde jeste draz.
Secteno podtrzeno... zacatky jsou krusny pokud chces mit slusny vybaveni. Ale ten pocit
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ja som tiež kupi z inzeratu H&B za 1500. a montažnu sadu som si vyrobil. a kufre kupil od Husky
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Vzhledem k reálné mzdě (dělnické) jsou to strašný ceny to je bez diskuze.Myslím ty maržě po odečtení výrobních nákladů nebudou malé. Bohužel motorkaření je drahej koníček pokud to chceš mít trochu na úrovni. Já jsem na dakaru měl origo varia ale když jsem jel ve dvou tak v zájmu snížení hmotností (bo ty varia jsou těžký jaxfiňa) jsem svařil z 5ky hlazenky distancní mřížku okolo výfuků a používal hadrový kufry givi.
Ahoj. Mám dotaz. Koupil jsem si na Dakara r.v. 2001 tyhle nosiče kufrů a teď nevím jaký nosič koupit na Topcase? Nosiče kufrů totiž nejdou připevnit bez nosiče na Topcase. Poradí mi někdo. Předem díky
krtek123 přiložený následující obrázek: