Byl by zajem o tricka s logem Dakar? Mam moznost nechat natisknout par tricek na ktery by slo logo Dakar. Jednalo by se o tricka v cerne barve s bilym prouzkem, u krku do "V" zn. Adler (smes 65% bavlna / 35% polyester, 200 gr), (viz foto). Na nem vpredu bile logo Dakar o sirce cca 15 cm. Nechci je delat na kseft, tudiz by byla cena kolem 170,- Kc. Puvodne jsem chtel jen jedno pro sebe, ale znamy ktery by mi delal potisk mi rekl, ze jich klidne potiskne vic. Nerad bych jich delal vic jak 20 ks. Takze si timto udelam pruzkum a pokud by byl zajem tak jich necham natisknout vic. Nebudu cekat dlouho. Tisklo by se do ctrnacti dnu, tudiz bych je mohl dodat nepojzdeji u Vevise na srazku, vijmecne i postou. Mate li tedy nekdo zajem, napiste mi sem. Nechci moc velikosti, tudiz jen velikosti pro poradny chlapy, tedy velikosti XL a XXL. Presny rozmer tricek vam nereknu, ale jsou to bezny tricka pro reklamni potisk. Nebude-li zajem, budu v tom tricku u Vevise machrovat sam. Pokud by byl zajem potisknout i nejaka kvalitnejsi a drazsi, tak nemam problem a mrknu po necem lepsim. Tyhle Adlery jsou ale dostatecne kvalitni. Mam je jiz doma s jinymi potisky a drzej. Je to jen o cene. Pokud by jste mel nekdo moznost dodat jakakoli jina tricka za rozumnou cenu, dejte vedet. Nemam problem nechat potisknout cokoli. Pokud by byla shoda na trickach, bez toho prouzku, muzou byt bez.
spea - ToM přiložený následující obrázek:
Ted me docvaklo, ze tech 170,- Kc me vichazelo triko, kdyz jsem si ho chtel nechat delat sam. Takze, pokud jich dam dokupy tech dvacet, tak pujde cena jeste o par kacek dolu.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
basto napsal(a):
jooo jedno XL by jsem si vzal ale muselo by to jít poštou páč na sraz nejedu
teda kdyby to tričko nebylo s výstřihem do V tak by to bylo možná lepší ale když ne tak se holt nedá nic dělatvemu ho tak i tak
Nezoufej. Uvidim koncem pristiho tydne, kdy to chci sesumarizovat a uvidim na co se to bude tisknout. Treba udelam par vyjimek. Samo ze ta cena pak bude o par korun vyssi kdyz budu kupovat kazdy triko jiny a ne cely baleni. Nebude to ale snad az o tolik. Dam vam pak vedet.
2X triko světle šedé vel. S 250kč/ks
1X mikina bez kapuce černá vel. M 500kč
1y mikina bez kapuce tmavě šedá vel. L 500kč
toli přiložený následující obrázek:
Takze, trika jsou objednany. Sehnal jsem i pro Mamootha XXXL, tak doufam ze ti bude. Vetsi uz jsem fakt nesehnal. Vzhledem k tomu, ze to je uz poradna zaclona, tak bude o 20,- kc drazsi nez to budou mit ostatni. Moc se vas neseslo, takze jsem na cene 180,- Kc. To si myslim jde. Vetsine se nezamlouvalo "vecko", takze to bude klasika ke krku. Je to Adler 200 gr, takze kvalita. Na prsou logo Dakar o velikosti A5. Zitra vas obeslu s dotazem na platbu a dodani. Mely by byt do pristiho patku, takze pro ty co jedou k Vevisoj, tak si je tam budou moci vyzvednout. Vzal jsem tri navic, takze kdyby jeste nekdo chtel, tak se ozvete. Rano by me meli potvrdit objedavku, tak vas pak obeslu. Trikum zdar.
Upravil spea - ToM dne 07.05.2010 00:27