Ahoj chalpi. Koupil jsme z duhe ruky kalhoty REVIT ( Dakar ) a Bundu OFF Track .Bunda paradicka i s kalhotama, jen jsem nejak zasklil jednu vec. Kalhoty nemaji chrani kolen ani boku !!! Nekde na "neceskem" Webu jsem cetl, ze to byla volitelna vybava. Nevite jestli by se tam dali soupnout do tech kapsicek na kolenech nejake jine chranice, nebo se mam ptat primo u Revitu?
Volitelna vybava jo? No nevim clovece,jsou tam ve standardu Oni maji ty kapsy na chranice pomerne presne podle tech jejich,ale v pripade zajmu muzu vyzkouset jestli tam nepasuji knoxy,myslim ze by mohli od oka maji podobny rozmer.
brtnik napsal(a):
Volitelna vybava jo? No nevim clovece,jsou tam ve standardu Oni maji ty kapsy na chranice pomerne presne podle tech jejich,ale v pripade zajmu muzu vyzkouset jestli tam nepasuji knoxy,myslim ze by mohli od oka maji podobny rozmer.
Jen jsem to proletel, kdyz jsme heldal, jestli tam chranice vubec jsou, ale neco tam nacpat musim. Ac jsem si v Maroku vyzkousel, ze i poradne chranice nezachrani vzdy vse ( MX ), tak porad lepsi nez nic. Navic kdyz fotim, tak vetsinou zaklekavam a pak je to s chranicema pohodlnejsi